Ve hangi ülkede yaşamak istersiniz?
Yurt dışında olanlar da görüş belirtirse sevinirim.
Yurt dışında olanlar da görüş belirtirse sevinirim.
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
1 ay
Güncel
1 ay
Guncel
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
83Neden?
Hangi birini sayayım?
Manyak ya 😀
Hangi ülke?
İngiltere
Yüzüklerin Efendisi!
Neden?
Çünkü hükümetini ve seçen halkının fazla olmasini sevmiyorum
İnsanların fanatik olmasını ve tembel olmasını sevmiyorum. Ataerkil olmasını sevmiyorum. Kadına ve hayvana şiddet ve tecavüzde hukuk sisteminin islemeyesini adam kayirmanin bu kadar açık olduğu halde pisirik kalkınmasını sevmiyorum. düşüncelerini söyleyen herkesin sadece hükümeti sevmediği için terörist ilan edilmesini sevmiyorum. En güzel doğal mekanların inşaatlarda donatilip katar ya da Araplara satılmasını sevmiyorum. tvde Medyanın tek taraflı yönetilmesini beğenmiyorum. Susuzluk gelecek diye önlem almak yerine birbirlerine satasan muhalif ya da hükümet görmek istemiyorum. kadında bekarete takılı kalıp kendisinde zar olsa ilk isininin ne olduğunu bildiğimiz erkeklerin kadına namus üstünden laf etmesini komik buluyorum. Heleki aldatanin çoğu erkekler namusun zar değil ahlak olduğunu ve zarın islevini bilmeyenlerce sadece anlayabildikleri kadar konuştuklarını uzulerek düşünüyorum. Dedikodu yaptıkları kadar gelişime açık olmayan bir toplum olduğumuz için , yerimde saymak istemediğim için gitmek isterim. ülkemiz cennet evet ama bizim yaptığımız şey sadece inşaat kirlilik ve bozgun. Ve tarım var ve hayvancılık. kuraklık da geliyor. Kısacası ülkenin geleceğinden tedirginim suanindan olduğu gibi.. bunlar sadece kötü yönleri. İyi yönleri de var ama bunlar benim için önemli. Ülkede bilim diye birşey yok bilim insanları yurtdışına kaçıyor. Gelismezsek gerileriz ki zaten öyleyiz ülkece. Of çok oldu bu. Neyse.
Aynen oyle. Türkiye'de şu an diktatörlük var. Ve her geçen gün kötüye gidiyor.
Neden?
Değişiklik iyidir