firsthuman | Aile & Toplum konusunda 88 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Elimde olan bir şey değil ne yazık ki. Herkese, her şeye karşı şüphe besliyorum. Ama bu durumum bana hiç olumsuz bir etki yaratmadı bilakis daha az yara aldım, her daim hazırlıklı oldum.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
ѵαℓεɳƭเɳσ | Aile & Toplum konusunda 327 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Sorgulamadan hiçbir iş yapılmıyor zaten. Bu yaşımda pek arkadaş edinmiyorum. Yeteri kadar sevdiğim insanlar var. Uzun süreci bir durum arkadaşlık bile benim için.
Bu paranoyaklik derecesinde olmayacaksa evet kimseye güvenmiyorum çünkü temkinli ve tedbirli davranmadığınız her an bir sır bile verseniz bunun tedirginliğini yaşıyorsunuz hayatimizdaki insanlarla aramiz hep iyi olacak diye bir kuralimiz yok o yüzden herkese güvenmemek ama tedbirli yaklasmak lazım.
1|0
0|0
deusㅤㅤㅤ | Aile & Toplum konusunda 662 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Sorgulamak normal. İlk başta güvenmemek çok normal.
Manyak gibi her şeyini araştırıp, açığını aramak ve güvenmem kimseye demek ise boş işler kategorisine giriyor.
0|0
0|0
beton_kafa13 | Aile & Toplum konusunda 198 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Güveniyorum ama hayal kırıklığına uğratacak kadar değil. Beklentiye girmeden azcık ucundan güveniyorum herkese hayatımı pozitif yönetebilmek adına.
0|0
0|0
_ALCHERA_ | Aile & Toplum konusunda 99 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Fazla anlamlar yüklemeden gerektiği kadar guvenirim. Bu da benim hayal kırıklığı yaşamama engel olur.
0|0
0|0
Saddov | Aile & Toplum konusunda 356 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Ben güveniyorum da güvenmeme olayı genelde kadınlarda oluyor. Sanki hepsi anlaşmış aynı kelimeleri söylüyorlar.
0|0
0|0
BlueCupcake | Aile & Toplum konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Herkese güvenmem hayatımın merkezinde ki dışında kimseye sadece sevdiklerime.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş