enginnnn34 | Aile & Toplum konusunda 776 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Ben en soon 🤔sene 2013, askeriyede üst teğmenimizin postasını dövmüştüm 😑😒.. guzel dövememistim ama sadece bogazinı sıkabilmistim çünku tam o sırada 2 kişi beni tutup ittirmişti.. Ben kavgaci degilimdir son çare olarak kavga ederim bu arada sevgi ve saygı her zaman önceliğimdir 🙏🏻 He bir de en son bi olayım daha oldu nacisane onu da anlatmak isterim.. tramvayda 22 li yaslarda bi kzla 30lu yaslarda bi kadın tartıştılar 30lu dedigim kadn cok özgüvenli deli dolu tehtitkar konustu cok da haklıydı kendince.. genc kz sonra yediremedi bunlar aynı durakta indiler kz sevgilisine bu kadini söyledi bende 30lu kadinı arkadan takip ettim (cünkü kız sevgilisiyle bu kadını takip etmeye baslamışlardı, bi sey yaparlarsa koruyacaktım bende ) yani tamamen koruma amaclı takip ettim ve kızla sevgilisi hic yaklaşmadan uzaklaşıp gittiler.. yani kızlar bu biraz size ibret olsun diye anlattım nadir de olsa başınıza gelebilecek bir olay
0|1
0|0
Feeling7d | Aile & Toplum konusunda 121 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Her hafta ediyordum virüsten önce. Ama gör ki artık olmuyor kötü enerjimi atamıyorm :(
Catutigernos | Aile & Toplum konusunda 499 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Az karışmadım lise dönemlerinde en son bir kurumda devletin gizli bilgilerini sızdırmaya yönelik şeyler yapan birinin üstüne yürüdüm orda araya girdiler o yumruğu geçirmedim onun üzüntüsünü hala bir köşede yaşarım
0|1
0|0
Alaçatı_mavisi | Aile & Toplum konusunda 357 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hayir hiç fiziksel kavga etmedim etmem de. Erkekler ise eskiden mertçe dövüşürlerdi benim babamda dahil şimdi adam çekiyor silahı bıçağı vuruyor. Kavgaya karısmak akıl işi degil bu devirde
En İyi Kız Görüşleri