İnsan sosyal bir canlı cinsellik, barınma, üreme veya çoğalma, kültürü aktarma ve soyunu devam ettirme peşinde. Bunlar çok güçlü iç güdüler bu yüzde genele baktığımızda bu konu da zirve yapa biliyor.
İnsanın doğası böyle ha siz soruyu neden eğitime önem vermiyorlar deseydiniz anlardım. Bunda aile, çevre, kültürü yan toplulukcu veya bireyselci toplum olma özellikle toplumun refah düzeyinin yüksek olşunun veya düşük olmasınında bir etkisi var.
Napalim ailemiz boğuyor kız arkadaşlarımızla gezelim tozalım desek onada izin vermiyorlar kızlar gezmez laf gelir mecbur sevdiğimiz birini bulup evlenip gitmek istiyor insan boğuluyor diğer türlü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43İnsanın doğası böyle ha siz soruyu neden eğitime önem vermiyorlar deseydiniz anlardım. Bunda aile, çevre, kültürü yan toplulukcu veya bireyselci toplum olma özellikle toplumun refah düzeyinin yüksek olşunun veya düşük olmasınında bir etkisi var.
Evet insanlar düz yaşıyor üreyim öleyim ama bunun da bir nedeni var gelişmekte olan ya da gelişmemiş bir ülke olmanın bile etkisi var.
Gereksiz bence yani herkes bundan dolayı sıkıntı yaşıyor üzülüyor dertli bu sorundan kurtulmak lazım
Bunun imkansız olduğunu biliyorum ama biraz da olsa bir şeylerin farkına varmalarını isterim
sende haklısın gülüm
🤷♂️😅
:)))
En tiksindiğim şey