Arkadaşlar 19 yaşındayım pandemi olduğundan sonra babam hiç para vermemeye başladı. İntiyaçlarım oldu annem soğuk havada tane tane tohum toplayarak karşıladı. Ona bunu söylemeye gerçekten çok utanıyorum. Parasının olmadığınıda biliyorum. Bir akrabam var ondan da istedim. Artık kimseye istemeye yüzüm kalmadı. Çok çaresiz hissediyorum. Finallerim başladı büssürü ödevlerim var oturmuş ağlıyorum küçük bir şehirde yaşıyorum o kadar çok iş aradım ki bulamadım. internet bağlayıcım bozuldu 30 lira birşey olması lazım. Sizce 30 lira nasıl kazanabilirim?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
36Bugun son günüm. Araya yasak girecek pazartesi de sınavım olucak bilgisayardan yapmam gerekli eğer bugun alamazsam finalden kalıcam
Tamam kardeşim sorun değil nasıl ulaştırayim sana
Gizliden çıkabilir misiniz
Tamam
Takip attım
Kabul ettim
Ahhh ahh dolap olmasa ben zaten batmıştım artık sata sata kıyafetim kalmadı bende düşündüm birşey satarım diye
bende öyle yapıyorum ya bana 5 kuruş vermiyorlar tek çare dolapp
Evet
Abi İnan yakın gördüklerimden istedim ödemek istediğimde almadılar benden mahçup oldum öylede birdaha istemeye yüzüm tutmuyor
Ama senin geleceğin internet derslerin orada iste abim. Başka şey yapma sakın
Abi beni tanımadığın için ben öyle bir insan değilim. Geleceğin polis adayı olucam inşallah.
Benim ne demek istediğim ile senin anlaman arasında fark var. Dediğim anlaşılmamış.
Yaa çok teşekkür ederim. Fakat mahçup hissederim
Allah raz olsun abi. Fakat mahçup olurum ben kimseye para isteme tabinde bulunmak istemedim. Hangi bir uygulama varsa ordan çıkartsam o amaçla yazdım
Kardeşim 30 lira beni batırmaz senide zengin etmez ma tabi 10 kişi gönderirse ihya oluraun o ayrı