Kanka aslında tabii bizimde paramız var ama daha fazlasını istediğim için parasızlıktan yakınıyorum
Soran
1 ay
haa tamam , benim kuzenimde işe başladı çatur çutur kazanıyor aileside varlıklıydı zaten. sen de çalış o zaman işe başlarsan zaten kazanırsın bol bol o da yeter.. paranı biriktirip bişeyler yaparsın daha zenginleşirsin
Benim bahsettiğim rakamlar aylık olarak 6 haneli rakamlardan bahsediyorum eğer kuzenin o yaşta o kadar paralar kazanıyorsa helal olsun. Birde bizim çok para anlayışımız farklı galiba
Gizli Üye
1 ay
90lar da çocuk olan 2000 i istemez yeni jenerasyonu bilmiyorum bu konuda nederr yani
0|0
0|0
Soran
1 ay
benim osman abim 89 doğumlu ama keşke ben senin yaşında olsaydım diyor bana :D kim istemez genç olmayı?
Görüş sahibi
1 ay
O yaşlandığını hissettiği için onu diyor :) ara ara ben de takılırım bu şekilde kaç yaşındasın ki :)
SBEben | Aile & Toplum konusunda 157 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
552000 liyim ama ben gayet memnunum kaygım yok param var :D
Biz gariban adamız kanka evde zeytin yok
at yalanı , s*kim inanı demiş namık kemal
Kanka aslında tabii bizimde paramız var ama daha fazlasını istediğim için parasızlıktan yakınıyorum
haa tamam , benim kuzenimde işe başladı çatur çutur kazanıyor aileside varlıklıydı zaten. sen de çalış o zaman işe başlarsan zaten kazanırsın bol bol o da yeter.. paranı biriktirip bişeyler yaparsın daha zenginleşirsin
Evet kanka haklısın şu an üniversite okuyorum zaten ama çatur çutur para kazanmam için tam 9 seneye ihtiyacım var bakalım hayırlısı
9 mu, kuzenim 22 yaşında , benden 2 yaş büyük senden de 3 yaş ve çatur çutur kazanıyor bana 480 tl lik ayakkabı aldı geçen yolladı kargoyla
Benim bahsettiğim rakamlar aylık olarak 6 haneli rakamlardan bahsediyorum eğer kuzenin o yaşta o kadar paralar kazanıyorsa helal olsun. Birde bizim çok para anlayışımız farklı galiba
benim osman abim 89 doğumlu ama keşke ben senin yaşında olsaydım diyor bana :D kim istemez genç olmayı?
O yaşlandığını hissettiği için onu diyor :) ara ara ben de takılırım bu şekilde kaç yaşındasın ki :)
onlar yani bizler c şıkkını cevaplayacağız
😂 he tamam görmedim bi ara 2000 li diye dalga geçen jenerasyon hangisi oluyo ben lise 1 de çok dalgasını gecerlerdi
2000 li diye dalga geçenler 99 lular oluyor :D arkadaşımdan biliyorum :D
😂 ha bu soru o zaman onlara gelsin
bende memnunum yaşımdan , 26 ya geçmek hiç istemezdim
22 olmaktan korkuyorum 😂
22 neyse de 24 ve sonrası hele de 25 ten sonrası korkutucu !!
e herhalde
Kim istemez ki o zaman
benden küçüksün 1 yaş bebişşş
1 yaşdab ne olacak abla mı diiyim
deme kendimi yaşlı hissederim
ablalaallalala
hayııııırrr
Abla nassın abla