artık ailem pek umursamasa da akrabalar tarafından bir baskıdır gidiyor işte kız beğenip numaramı vermeler işte başkalarına benden bahsedip aralarında konuşmalar baş göz etme çabası falan.
kardeş ben kendimi sevmiyorum zaten başkasını mı sevicem :D :D ,
sonuç olarak akrabaları boğdurtsam olur mu yoksa daha az uğraşacağım başka yollar varsa önerilerinize açığım
kardeş ben kendimi sevmiyorum zaten başkasını mı sevicem :D :D ,
sonuç olarak akrabaları boğdurtsam olur mu yoksa daha az uğraşacağım başka yollar varsa önerilerinize açığım
Güncellemeler:
1 gü
1 gü
karar verildi
sene sonuna kadar ülke değiştirip küçük bir ev tutucam bir tane köpek alıcam ve numaramı değiştirip tüm sosyal medya hesaplarımı kapatıcam :D evliliik anca 40-50 yaşından sonra belkii
sene sonuna kadar ülke değiştirip küçük bir ev tutucam bir tane köpek alıcam ve numaramı değiştirip tüm sosyal medya hesaplarımı kapatıcam :D evliliik anca 40-50 yaşından sonra belkii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
5029heh işte 30 olmadan evlen çocuk yap rahat et diyolar ben köpek alıcam onu gezdiricem eğlenicem diyorum
Niye 30 dan sonra evlenilmez miymiş? Evlenmenin yaşı mı varmış? Allahım bıktım bu insanlardan ya.
ben 40-50 yi görmek istiyorum
Evlenince mi rahat ediliyormuş? Ah bu zihniyet ah bu insanlar cahilliği beni deli ediyor deli. İstediğin zaman evlen millete hesap vermek zorunda değilsin. Ben evlenmek istemiyorum de kestir at
güncelledim bak :)
Mantıklı 😅
sağol
isticeğimi sanmıyorum :D :D
Bunu yazin bir yere.😁Gecmis olsun.
sağol kardeşim
Bu tüyoyuda herkese vermem
allah düşmanıma vermesin saçmalama
Ozmn derler evlendin biz niye tanımıyoz
Ozmn başı daha çok derde girer 👉
onlara kalsa evlenince hayatım düzene girecekmiş daha başarılı olurmuşum aile hayatı vs
Haklılar... bence hayatınıza doğru bir insan girse bakış açınız değişir, lakin değiştirecek kimse çıkmamış. İstemiyorsanız başkasına söz düşmez çünkü evlilik çocuk oyuncağı değil.
yok kardeş valla ne olursa olsun ben evlenmeyi düşünmüyorum
allah göstermesin.. belki 15-20 sene sonra
sebebini sora bilirmiyim özel değilse
canım öyle istiyor
hepsi engelli
izliyorlar öyle şeyleri.. ben yurt dışı taraftarıyım.. çıkıp numaramı değiştircem silicem kendimi
Neden evlenmiyorsun?
Evlenmek için çok yaşlıyım demiş.
Gençken neden evlenmedin?
O zaman da çok gençtim demiş.
Peki insan ne zaman evlenmeli?
Ne zaman isterse o zaman demiş.
Ailenin evinden ayrilmadigin surece bu baski devame der
çalışıyorum ya :D :D son güncellemeye baksana nasıl sence iyi mi
Türkiye'den gitmek en güzeli. Mantıklı.
eyvallah kardeşim
saçmalama teyzecim ya ne evlenmesi allah göstermesin
Sana evlen demedim ki dedecim gelişim görevimiz dedim😂😂
yurt dışı dahaiyi
Onlar için yerinden yurdundan olma. Mesafe koy arana daha iyi
yurt dışı en güzeli
İmkanın varsa git bir hava değişimi olsun. Kafan dinlenince dönersin
ben kesin gidiş düşünüyorum dönmek için değil yerleşmek için gidiyorum
sert çıksam olur mu en azından korkarlar benden yeğenim öyle mesela hem çok korkar hemde en çok beni sever :D
ailem pek takmıyor
Ailen takmıyorsa gerisi umrunda olmasın
tamam
öyle kardeşim.. benim ikinci güncellemeyi gördün mü
Doğru karar. Yolculuk nere ayıptır sorması?
valla bacım İtalya
Bilg. mühendisimisin
ikinci günceleme nasıl baksana :D
Sen çözümü bulmuşsun 😄 baskıdan kurtulmana çok az kalmış 😄
kesinlikle kardeşim
uzaklaştım
Baskı devam mı?
şiimdi şöyle ben üniversite ilk bittiğinde tüm akrabaları engelledim bunlar tabi benim okul bitti diye bana kız bulup numaramı vermişler falan sonra tabi ben yüksek lisansa başladım ben istanbula yerleştim ailemdee buraya geldi onlar pek umursamaz ama sıkıntı olan teyze grubunda
Baskıcı dindar bir aile mi? Erkek çocuğu dahi rahat bırakmayan başka kesim gelmiyor akla.
dindar olan bi dedem vardı hacı. benim pek din ile alakam yok
öyle bacım..
bencede