Soğan aldı annem pazardan babana söyle ekmesin hepsini dedi babama 5 defa söylediğim halde ekti sonra bende annem kızacak dedim çok korktum diyor yemin ederim sinir krizi geçiricem bir gün diye korkuyorum annem aynı mahalledeki bir kadının çocuklarına bakıyor çocuk uyudu Pazar arabasını getir de gidelim dedi bende dersim var diyince babam geldiyse o getirsin dedi babamda tamam dedi bende derse girdim yarım saat geçti babam TV karşısında uyuyor bende ben götürüyorum dedim, dersin varsa ben götürürüm birazdan diyor bende akşam dinlerim dedim ama ona sorsan mükemmel baba hakkımda ne biliyor ama derslerimize önem veriyor güya dersiniz varken iş mi yapıyoruz derler
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
05İşte deliriyorum evde neyseki ise gidiyor gitmese hiç çekilmiyor
Ya huysuz baba dışarıda şeker gibi bir insan dimi 😂
Yok dışardan da huysuz
Geçmiş olsun onun gibi olma yeter yapıcak bişey yok yaşını başını almışsa huylu huyundan vazgeçmez idare edicen ben öyle yapiorum 😉
Edemiyorum ya inşallah böyle biriyle evlenmem diye dua ediyorum tabi beterleri de var babamın iyi özellikleri olsa da böyle biriyle bir ömür geçiremem evde zor duruyorum
Sen babanın kişiliğini bildiğin için karşıda ki erkek de ister istemez babanın huyları varsa görürsün direkt anlayışlı anlamayı dinlemeyi bilen adam huysuz olmaz zaten titiz ol eş seçiminde gerisi gelir 😜😉😂
İlk kriterim ev işi yapması😂 ev işiyle alakası olmayan erkekler hep egoist oluyor ve kadın yapmak zorunda gibi bakıyor annem işe gidiyordu ramazanda babam da ramazan boyunca çalışmadı bende dershaneye gidiyordum. tum gün ve abimle babam yemek bile yapmiyorlardu hadi evi hafta sonu annem temizliyordu işten gelip yemek yapıp evi toparliyordu birde yazık yani gerçekten ne diyim abimle tüm gün yatıyorlar biri pcden oyun oynuyor diğeri TV karşısında uyukluyor
Ulan hep anneler çekiyor her yükü ben babamdan ibret alıyorum ya böyle huysuz değil eşi ile her daim eğlenebilen her türlü işin altından beraber kalkan biri olma yolunda ilerlemeye çalışıyorum yemek yapmayı bilmesem bile bulaşıkta olsun ev temizlerken olsun yardım etmek olsun o yönde kafamı kendimi hazırlıyorum işte nasibime 😂😂
Hep böyle diyenler de boş çıkıyor ama. hayirlisi sen öyle olursan esin de öğle olur bence
Valla belki bende boş konuşuyorum dur ama şimdi geleceği bilemez sin ki bends bilmiyorum nasıl biri olucamı ama düşüncelerim o yönde hayırlısı ya dimi 😊😊
Böyle düşünmen bile iyi😂 en azından uğraşıyorsun yani
Senin de benden kalır yanın yok aynı düşüncelere sahipsin 😂
Evlilikle ilgili hayallerim çöp olacak diye evlenmicem galiba 😂 hayaller hayatlar olsun istemem
Sana tavsiyem uzun bir süre arkadaş kal böylelikle daha iyi tanırsın eşini hemen sevgiliye level atlamayın 😂😂 ama şunu fark ettim muhabbet edilicek insana benziyorsun ama huyların bir bilinmez 😂😂
Yani huysuz ve deliyim ve ruh hastası biraz isticeğinden emin değilim😂
Aaa ama öyle olmaz ki ben aşık olurum sonra Max 2 hafta😂 iki üç gün de aşk acısı çekip unuturum
O kişiye göre değişir ruh hastası mı severim çünkü bende öyleyim 😂😂😂
Sen sevgiye muhtaçsın benim gibi onun için hemen aşık oluyondur
Sinirleniyorum
Sorun da o ya böyle böyle dolup taşıyorsunuz. Her hareket batmaya başlıyor.
Evet ama elimde değil
Sadece senin elinde. Anlattıkların çok küçük şeyler. Çünkü senin de yaşın küçük ve gözünde çok büyütüyorsun. Ne büyük dertler var. Bunları bu kadar düşünürsen mutlu olamazsın.
Evet insanı böyle şeyler yıpratıyor zaten daha büyük dertlerin olması bunları umursamayacagin anlamına gelmiyor
Tam aksine öyle büyük dertleri gördükçe bunları dert olarak görmekten çıkıyorsun.
Oluyor denedim yani başkalarına üzülüp eve gelip birde buna üzülüyorum
Dün bir arkadaşım hep böyle pozitif misin dedi.
Yakın zamanda annesini kaybetmişti dedim ki beni en iyi sen anlarsın. Daha önemli bir dert var mıymış dedim. Yokmuş.
Soğan biber dert değil. Onlar hiç bir şey. Ancak bir işsiz ya da çocuk bunları dert eder.
Böyle büyük dertlerin acısı daha kısa sürüyor küçük ve önemsiz gibi görünen şeyler bizi içten içe çürütüyor babamın sürekli böyle davranması gibi ama fazla düşünmemeye çalışırım
Erkekler basit insanlardır. Çok fazla düşünmezler. Kadınlar çok ince düşünürler her şeyi düşünürler. Mutluluk şçin orta yolu bulmak lazım.
Evet haklısın
2 tane soğanı sök de kavurma yap yumurtalı güzel olur. Mutlu günler.
Yok kavga büyüsün istiyorsun sen😂
Olur mu öyle keyif al istiyorum 😅
Mesele soğan ya da biber filan değil davranışları sorun zaten oyuzden soğan sökmekle sorunlarımız çözülmez
Ben kavurma yap diye demiştim
Valla ya gül gibi kadın aldığı herife bak
😂 bide benim en sinir olduğum nokta annemin arabasına aksesuarlarına karışması annem sınır oluyor tartışma cikicak ama benim yanımda olduğu için ses etmiyor çünkü ben daha önce karı parasıyla hava attığına dair tartışma yapmıştık
Her şeye karışıyorlar annemle kırmızı oda izliyoruz oradaki bir kadının kocası kadına hiç karışmıyor ilgilenmiyor diye kadın da ermisleri filan görüyor geçmişinin de etkisi var ben adama sürekli sinirleniyordum son bölüm hariç annemde karışmıyor işte daha iyi koca mi olur diyor😂😂 kadının ideal koca algısı karışmaması dövmeyip karışmıyorsa daha iyisi olmaz al😂
Annem döver adamı 😂
😂 ohh dövsün
😂 hahaha
Yani o da var ama erkeklerde daha çok
Ben konuşmayı bile svmem
Böyle konuşmak yerine hiç konuşmamak daha iyi
Bok biliyorsunuz