3 yıldır almanyada okuyorum butün cahiller hepsi berline doluştu 500 bin kürt 500 bin turk 1.5 suriyeli ve afgan var burda sehrin yarisini bunlar olusturuyor buranin da icine ettiler eğitimsiz ve cahiller sehirde yasamayi bilmiyorlar yan dairemde suriyeli aile oturuyor adamin ekmek parasi yok 3 yilda 5 çocuk yaptilar simdide dilendiriyorlar simdi bana irkicilik yapanlara bisey soylicem neden bir fransiza irkiclik yapmiyoruz da ortadogululara irkiclik yapiyoruz bi dusunun bakalim gittikleri heryerin icine ediyorlar sehirde yasamayi da bilmiyorlar yediklerini ictiklerini yere atiyorlar gecenin 3 ünde son ses muzik aciyorlar asiri egitimeizler almanya ayvayi yedi siz ne düsünüyosunuz bence herkes kendi ülkesinde yasamali diğer turlü baskalarinin ulkesini mahfediyorlar
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
25Gelişmiş ülkelerin, onlari topluma entegre edecek güçleri yoksa elbette bu göçü kabul etmemeliydiler.
Ben de doğma büyüme 2. kuşak bir istanbullu olarak benzer şeyi kendi şehrimde yaşadım. Anadolunun değişik yerlerinden gelen egitimsiz saygısız insanlar şehri fiziki ve sosyal açıdan mahvettikleri gibi, istanbullu olanlari da beğenmeyip kendi değerlerini üstün göstermeye çalışıyorlar. Bir Alman olsam düşük nitelikli hiç bir yabancıyı ulkemde istemezdim. Batıdaki türk, arap, ıslam karşıtlığı da zaten batılı devletlerin bu saçma politilalarindan kaynaklanıyor.
gittikleri yerlere uyum sağlamak yerine bokluyorlar berlinin yarisi mültecilerden oluşuyor
İşte o yüzden avrupada hep radikal sağcı liderler seciliyorlar. Merkez sag ve sol partilerin politikalari yabancılara karşı olan toplumsal nefreti körüklüyor.
ben okumaya geldim
almanlar 1 cocuk yapiyor bunlar en az 6 çocuk yapiyor yakinda alman nufusunu gececekler
Dua et. Türkiye'de onlardan 5 milyon var.