öyle bir dönemde ve öyle bir sistemin içindeyiz ki, isteyerek ya da istemeden yöneltildiğimiz hayatın içindeki tüm oluşumlarda bulunuyoruz. sistem kopuk ve adaletsiz çeviriyor çarklarını. işini bilmeyen insanların iş bulduğu, kimsenin cebine girenden başka bir şey duymadığı, gelecek nesiller için endişelenip bugünü güzelleştirmeye çalışmadığı bir saçmalığın içindeyiz. peki sizin sisteme söylemek istedikleriniz neler?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
21sistemin içinde olmak iyidir. ama maalesef ki kötü sistemlerin içindeyiz.
sistemin bir parçası olmayan insan canlı değildir.
Canlı olduğumu/nasıl bir canlı olduğumu nereden biliyorsun?
şu an KizlarSoruyor sisteminin bir parçasısın. istediğinde burdan kaydını silebilirsin ama internetin bir parçası olacaksın. tüm sistemlerin içinde bir şekilde var olmaya devam edeceksin. insan sistemden kaçamaz.
Sen sistemin iskeletinden bahsediyorsun, iskeletinden bana ne? Beni yönetip yönetememesine bakarım ben. Parçası olmak için.
yönetilmediğini iddia ediyor olman komik. ekmeğe iki lira diyen bir sistemden ekmeği bir liraya alamazsın. bedava alabilirsin çalarak. bu seferde sistem seni hapishaneye kapatır.
Ekmek somut :) somut şeylere müdahale edemem. Bunu anlamayacak ne var. Benim fikrime hangi sistem müdahale edebiliyor ona bak sen. Komik olan da gayet ortada 😉
Fikirlerimi hapishaneye tıkamayan sistem beni içine alamamış demektir.
somut olan her şey senin soyut düşüncelerini oluşturur. sistemden kaçılmaz. düşünsel olarak orda değilim demek kendini kandırmaktan başka bir şey değildir. düşünce olarak sistemi reddeden insanlar zaten sistemin karşısında onu değiştirmek için çalışırlar. sen sadece sisteme karşı olduğunu söyleyen onca laf olsun torba dolsuncudan birisin. ki ben de öyleyim.
Ekmek beni soyut bir düşünceye sevk etmiyor. Aşırı boş laf yapıyorsun. Bense hala doluluk arayıp cümlelerinde vakit harcıyorum. 🖐️ Dediğim gibi, gel sistemin içine dahil et beni. 👊
sırf karşıt bir görüşteyim ve bunu ifade ediyorum diye takınmış olduğun tutum senin sistemdeki yerini belli ediyor. insan anlayamıyorsa anlamayı denemeli, hala anlamıyorsa en azından anlamadım diyebilmeli. iyi akşamlar.