Hep rahatsız edici hareketler yapıyor. Odama izinsiz giriyor. Çıkar mısın dediğimde tokat atıyor. Kardeşimin karnı ağrıdığında anneme vuruyor ne biçim ilgileniyorsun diye.
Ve bunlara rağmen paşa gibi her istediği önüne getiriliyor. Bıktım artık. Hep şiddet görüyorum.
Eve gelsin istemiyorum. Çok korkuyorum. Evden kaçmak istedim gidecek kimsem yok.
Polise şikayet etmek istedim ya bişey olmazsa ve sinirlenip daha çok canımı yakarsa diye
yapmadım. Şimdi çok endişeliyim ve çok büyük stres var içimde. Ne yapmalıyım?
Ve bunlara rağmen paşa gibi her istediği önüne getiriliyor. Bıktım artık. Hep şiddet görüyorum.
Eve gelsin istemiyorum. Çok korkuyorum. Evden kaçmak istedim gidecek kimsem yok.
Polise şikayet etmek istedim ya bişey olmazsa ve sinirlenip daha çok canımı yakarsa diye
yapmadım. Şimdi çok endişeliyim ve çok büyük stres var içimde. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
38hayır bu ilgi duyma değil bence bu zorbalık ve kendi istediği olmayınca deliye dönüyor
benim okumamı istiyor ama ben istemiyorum ve bu yüzden hep şiddet görüyorum halbuki bu benim hayatım saygı duymayacaksa niye yaşıyor pislik? ölsün istiyorum
Sen öyle düşünmeye devam et
kaçamıyorum zaten burada akrabalarım olsa giderim ama olmuyor arkadaşlarımı rahatsız etmek istemiyorum napacağımı bilmiyorum ama o her gün eve gelirken dua ediyorum kaza yapıp ölsün diye çünkü eve geldiği an huzurum gidiyor ve içimde bi stres oluyor
Kimse seni saklamaz barındırmaz hayatın gercegi gidersen gittiğin yerin her şartını kabul edeceksin
bahsettiğim gibi odamın anahtarını aldı kitli olmasını istemediği için, sonra okumamı istiyor ve istmeediğimi söylediğimde vuruyor, evde arkadaşlarımın isimlerini ağzıma almamı söylüyor,19 yaşındayım ve 5 yaşındaymışım gibi kısıtlıyor ve istediği olmayınca hayvanlaşıyor
Tam bir hayvanmis annene nasıl davraniyor
annemden bişey isteyeceği zaman kibar davranıyor hayatım falan diyo ama onun dışında konu bensem ya da hoşlanmadığı bişeyse hep annemi suçlayıp bağrıyor ve şiddet uyguluyor
:D
Sizin işte zormuş Allah yardımcınız olsun
Alışmış kudurmuştan beterdir diyorsun yani.
var ama nereye gidebilirim ki tüm akrabalarım buradan uzakta yaşıyor. anne tarafım rusya da yaşıyor baba tarafım ordu da. burada kimsem yok
Rusya'ya git durma. Sakın durma , ardına dahi bakma, GiT !
@FetishJojuk nasıl gidebilirim 19 yaşındayım ve çalışmıyorum :D
Yardım eden olur akraba makraba , sevenin de yok galiba benim gibi 😌
@FetishJojuk yok
😌😌