Iyi bari durmunuzun farkindasın. Onlarda mantalite farklı hayati arkadasliği cinselliği yaşamak mutlu olmak amaçları. Sizler gibi uzaktan gostereyim egom pohpohlansın bununla yetineyim gibi salakca bir amaclari yok
Eee o zaman mevzu ne? Neden bu bos ve saçma beyin yoksunu arayış. Hayatında, eğitiminde, işinde , cinselliginde mutlu ve başarılı insanlar bu boş işlerle uğraşmazlar ki
Heonir | Aile & Toplum konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Yoda
6 gü
Güzelliğine bakıyorum kısa bir süre sonra içimden ne güzel kızlar var diyip yoluma devam ediyorum:d
Bi ara oturdum yoldan geçenleri falan izliyorum çok güzel bi kadın geliyordu bakmıyım rahatsız olmasın dedim. Bi tane de dayı geliyor karşısısından. Dayı bu kadın arkasına geçince döndü şööööyyllee bi kafayı indirdi alttan üste tam kaporta kontrolü yaptı hatuna gözleriyle :D sonra da döndü yoluna devam etti :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
628aynen bebito
Zaten tek derdiniz a... q... kadınlığınızı yaşamaya cesaretiniz olmadığı için anca ego tatmini gibi ezikliklerle tatmin olma derdindesiniz.
maalesef
Dünyanın geri kalanında ki kadınlar şu halinize gülerler inan bana.
evet gülerler
Iyi bari durmunuzun farkindasın. Onlarda mantalite farklı hayati arkadasliği cinselliği yaşamak mutlu olmak amaçları. Sizler gibi uzaktan gostereyim egom pohpohlansın bununla yetineyim gibi salakca bir amaclari yok
aynen onlar bizim gibi değil
türk kızları göster ama elletme
yabancı kizlar hem göster hem ellet her şeyin farkındayım
Sacmalik... hala cinselliği erkegin kadını kullanması olarak görüyor ve bu masala inaniyorsunuz ya diyecek bir şey bulamiyorum sizlere.
hayır öyle bir şey düşünmüyorum kadının da ihtiyacıdır cinsellik
Eee o zaman mevzu ne? Neden bu bos ve saçma beyin yoksunu arayış. Hayatında, eğitiminde, işinde , cinselliginde mutlu ve başarılı insanlar bu boş işlerle uğraşmazlar ki
ahhh ahh keşke benim olsa diyor musun
Yoo yani çok nadir
aynen
anladım
dimi o kadar güzel kadınlar var ki
yok yok zannetmem merak etme hacer baci😂
*citirin
anlat
Bi ara oturdum yoldan geçenleri falan izliyorum çok güzel bi kadın geliyordu bakmıyım rahatsız olmasın dedim. Bi tane de dayı geliyor karşısısından. Dayı bu kadın arkasına geçince döndü şööööyyllee bi kafayı indirdi alttan üste tam kaporta kontrolü yaptı hatuna gözleriyle :D sonra da döndü yoluna devam etti :D
vay be
Yiyecek gibi bakmadı ama 🤪🤪🤪
yakisikliysan bakar kizlar
evet accik
Ahaha merak ettim bak o accıgı
etme