Dine göre hayvana tecavüz insana tecavüz de aykırı. Ama her gün her an hayvanlar tecavüze uğruyor insanlar katlediliyor. Bunları gören yok. Eşcinsellerin durumu srogulanıyor. Dine aykırı olan kötülük olmalıyken...
Muhakkak kabul etmeyenler var. Ama içimizde tutuyoruz bazı şeyleri. Yazıp çizmiyor , toplumun görmesini sağlamıyoruz. Cinselliği, insanların cinsel yönelimlerini hayatın merkezine almışız onları tartışıp duruyoruz. Hayatta daha mühim şeylerin olduğunu artık görmek zorundayız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
31Şimdi zaten karışıyorum demedim, karışamam ama desteklemiyorum ve saygı duymuyorum. Bunu da insanlara sormak istedim.
Ben sizin için demedim ki.
Olabilir, açıklama yapma gereği duydum :D
Beğenmeyen sen misin?
yakışmayanı warr
yakışanı war
dini boyutu ayrı..
Bende dini boyuta göre düşündüğüm için desteklemiyorum ama kimseye de karışmam tabi ki.
kız kıza oşanı nsll
Nasıl?
kızkıza olanı nsll
İyi değil mi diyeyim ne diyeyim kardeşim. Desteklemiyorum.
iyimi değilmi
değil
okey
Dine göre hayvana tecavüz insana tecavüz de aykırı. Ama her gün her an hayvanlar tecavüze uğruyor insanlar katlediliyor. Bunları gören yok. Eşcinsellerin durumu srogulanıyor. Dine aykırı olan kötülük olmalıyken...
@düşünmektükenmektir Bunları da görüyoruz, kabul etmiyoruz, desteklemiyoruz.
Muhakkak kabul etmeyenler var. Ama içimizde tutuyoruz bazı şeyleri. Yazıp çizmiyor , toplumun görmesini sağlamıyoruz. Cinselliği, insanların cinsel yönelimlerini hayatın merkezine almışız onları tartışıp duruyoruz. Hayatta daha mühim şeylerin olduğunu artık görmek zorundayız.
@düşünmektükenmektir haybana eziyeti kesinlikle kabul etmiyoruz.. ama hayvana tecavüz nasıll nerde olur pek bilmiyorum..