Evet öyle ama insanlar bunu yaşları ilerleyince anlıyor ne yazıkki iki cinsiyet için de geçerli bu kadın açık giyiniyorsa da erkek de dar giyiyor her yanları ortada banane beni ilgilendirmez bu ama insanlar beden değil kalp sevilmeli demek istiyorsa bunu geç yaştan beri düşünmeleri gerekir gençken herkesi bedeni için sevip de yaşı ilerleyince de kalp önemli diyorsa gidip ağzını bantlasın ben onu dinlemek istemem
Açık giyiyorlar diye de öyle düşünme lütfen edep açık ya da kapalılıkla ilgili değil☺️Sadece dinimiz emrettiği için önemlidir kapalı olmak nasıl her açık ya da her kapalı bir değilse bu da böyle bir durum karakter meselesi
Nasıl birini istiyorsan senin de öyle olman gerek Nur suresi 26. Ayet vb çok ayet var ve kişisel gelişim uzmanları da nasıl birini istiyorsan kapıda özelliğini yaz ve o özelliklere sende sahip ol der☺️
eftelya80 | Aile & Toplum konusunda 349 görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Zaten bedeni icin sevilen bir kiz yok onlar ancak kullanilan kiz olurlar benim bedenime bakan kalbimi goremez ki tabi ki fiziksel gorunum de onemli ama sirf bunun icin kizlara yaklasan tipler var ki zaten niyetini belli ediyorlar..
0|1
1|0
Saddov | Aile & Toplum konusunda 229 görüş paylaştı.
Bilge
1 gü
Tamam ama bunu sosyal medyada paylaşan birisi zaten ona dikkat çekmek istiyordur. Aranızda herhangi bir bağ yoksa ki buradan mesaj atmışsın çok gereksiz olmuş. Senin başka bir insanın giyimine karışma hakkı vermez ki.
0|1
0|0
TC-Hiper | Aile & Toplum konusunda 55 görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Haklısın ama bunu göremeyen çok at gözlüklü kişi var maalesef günümüzde.
Reis şöyle bir olay var. Günümüzde çoğu erkek biliyorsun, fiziği güzel olan kızların peşinden koşuyor. Haliyle bazı kızlar da bunu bildiğinde bu tarz ironik yöntemlere başvuruyor ama gerçek aşka böyle ulaşamazlar bunu hesaba katamıyorlar.
Var ya ben bunu sitede hep eleştiriyorum ve full linç yiyorum ya da erkeklere saptırıyorlar konuyu. O kadar iyi anlıyorsun ki bizi... Sendeki farkındalık her hemcinsinde yok. Cidden kutlarım
Görüş sahibi
1 gü
@TC-Hiper çünkü bunların cinsel istekledi beyınlerini köreltmiş. Bilerek açıp saçıp kimse bakmasın istiyorlar erkeklerde de adap kalmadı dar tayt giyip otobüse biniyorlar Kızlar laf ediyo sonra Etme arkadaş sen milletin ağzına kadar memenı sokarken sorun yoktuda erkek bakınca mı sorun oldu
Aynen öyle. Bu yüzden böyle zihniyete sahip olanlara takılmamak gerekiyor. Önce kendileri etkileyecek şeyler yapmaya çalışıyor üstü kapalı bir şekilde, sonra konu eleştiriye gelince "Hem ayranım dökülmesin..." olayına geliyor. Bunlara diyecek bir şey bulamıyorum.
Görüş sahibi
1 gü
@TC-Hiper diyecek okadar çok şey var ki ama boşa gider çünkü anlamak istemiyorlar
Onların düşüncesi farklı bakın ümitcan i gördünüz iki kadın öldürdü çevresinde binlerce kadın var
Görüş sahibi
1 gü
Aradıkları şey bu , bunlardan zevk alıyorlar Beğenilmek şehvet uyandırmak hoşlarına gidiyor Pazarlanmak hoşlarına gidiyor fantezi meselesi yapan var bunu
@kalbime-gelen-nur Boşuna demiyorum "çoğu kız" mazoşist yapıya sahip ve serseri, umursamaz, cool takılan, gizemli olan kötü niyetli erkeklere gidiyorlar diye. İstisna olan kızlar da var bak onları saymıyorum ama çoğu böyle. Sonra da gerçekleri açıklayınca senin benim gibi insanlara kızıyorlar @kalbime-gelen-nur
Bizi savunan bu gizli kızın mesela istisna kitleden olduğu çok açık. Muhtemelen mantığına göre hareket eden ve gerçekten sevmesini bilen birisi büyük ihtimalle. Ama işte bazı erkekler de sadece fiziğe baktığı için böyle kızları değil de dış görünüşü güzel olup tamamen yobaz olanları tercih ediyor.
Hani çoğu erkek ayrı bir dert, çoğu kız ayrı bir dert, olan bizim gibi istisnalara oluyor
O yüzden moralinizi bozmayın arkadaşlar uğraşmaya değmez
Görüş sahibi
1 gü
O olayda iki hayat kadını olmuş gencecik kız müge anlıya çıktı aleyna çakırın arkadaşlarıyfı Müge anlı destek çıkmak o bataklıktan almak istedi kızı Kız hayır dedi ben memnunum dedi mesela
Bu tarz insanları ateşten kurtaramazsın. Bunu geçmişte bu sitede ben de yaşadım. Gözümün önünde oldu her şey ve bu tarz insanların değişmeyeceğini, onların kurtarılamaz olduğunu, aslında göz göre göre kendi istekleriyle şiddet mağduru olduklarını ve de bizim gibi onları bu dertten kurtarmaya çalışan insanlara bile art niyetli gözle baktıklarını anladığım günden beri öyle insanlara yardım etmiyorum.
Artık çoğu erkek eşini ararken sadece fiziksel özelliklere baktığı için kızlar da sadece buna önem veriyor. Takmayın bence kafanıza. Bu arada kadınlar gerçekten de erkekler için giyinir süslenir. Öyle olmasaydı kız yurdundaki kızlar pijamalarla ve eski kıyafetlerle makyajsız halde dolasmazdi. Kadın kadın için giyinir lafı çok yanlış bir söz.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Birine kızıp mesaj atan ben bir kadın bir erkek bir insan bence basit olmamalı bedeni için sevilmemeli sizce de öyle değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
143Her zaman kalp önemli olmuştur benim için böyle kadınlara gözümün ucu ile bakmam düzelsinler diye yardım etmeye çalışırım sadece
Açık giyiyorlar diye de öyle düşünme lütfen edep açık ya da kapalılıkla ilgili değil☺️Sadece dinimiz emrettiği için önemlidir kapalı olmak nasıl her açık ya da her kapalı bir değilse bu da böyle bir durum karakter meselesi
https://hizliresim.com/cVNlfr böyle bir kadınla evlenmem
@Güzelbirkalp
Haklısınız da resmi direk görseniz etkileme amaçlı olduğunu anlardınız. Bildiğiniz gibi değil durum. Yoksa ben de öyle düşünüyorum.
Nasıl birini istiyorsan senin de öyle olman gerek Nur suresi 26. Ayet vb çok ayet var ve kişisel gelişim uzmanları da nasıl birini istiyorsan kapıda özelliğini yaz ve o özelliklere sende sahip ol der☺️
Çok teşekkür ederim 😇☺️ haklısın Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsin
☺️dinlediğin için teşekkür ederim amin
Her zaman dinlerim ne demek ne konuda olursa olsun
Doğru. Bir insan temiz birini istiyorsa önce o da öyle olmalı. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. 🙏
@TC-Hiper kesinlikle rica ederim☺️🙏🏻
Karalamak adına yapmadıkları kalmıyor çoğunun.
Boşver.
Kişi kendinden billir karşısındakini. Zihniyeti böyle olan seni, beni anlamaz.
Kesinlikle haklısın bazı insanlar böyle
😇😇😇😇 ne güzel bir söz
Cahil olanla sohbet bile edilmez
Ben mi cahil oldum anlamadım ;)
Ha ama @kalbime-gelen-nur tamamen çıplak içerikse haklısın. Elbise tarzı öyleyse bence laf etmemelisin.
Farkında değiller kafaları bu kadar çalışmıyor
Reis şöyle bir olay var. Günümüzde çoğu erkek biliyorsun, fiziği güzel olan kızların peşinden koşuyor. Haliyle bazı kızlar da bunu bildiğinde bu tarz ironik yöntemlere başvuruyor ama gerçek aşka böyle ulaşamazlar bunu hesaba katamıyorlar.
https://hizliresim.com/cVNlfr
Evet düşününce dışarıda olması gereken bir giyiniş tarzı değil. Sanki etkileme amaçlı gibi. Haklısın.
sonra geri kafalı derler
Evet derler
Çünkü meme açmak ilerilik
Her yerini accan meme yetmez.. o zaman fenomen olursun çünkü erkeklerimiz buna aç
Aynen bak eksileyen meme görmek isteyen bi erkek mesela
Çünkü toplumumuz soyunarak ileri medeniyetler seviyesine ulaşcak inş
Kızlar soyuncal
erkek bakmıcak
Bakarsa sapık
Lütfen bakma tamam mı
Bunun farkındayım biz suçlu olduk bize ne herkes açılsın herkes birbirinin koynuna girsin herkes birinin karısı ile olsun böyle istiyor bunlar..
Aynen öyle.. biz böyle düşünüyoruz ya yobazız 👌
Hay aklınla bin yaşa. Harbi haklısın. 😂
Hayır keşke sonra gelip taciz edildim diye ağlamasalar ya da karım benı aldattı diye
Var ya ben bunu sitede hep eleştiriyorum ve full linç yiyorum ya da erkeklere saptırıyorlar konuyu. O kadar iyi anlıyorsun ki bizi... Sendeki farkındalık her hemcinsinde yok. Cidden kutlarım
@TC-Hiper çünkü bunların cinsel istekledi beyınlerini köreltmiş. Bilerek açıp saçıp kimse bakmasın istiyorlar erkeklerde de adap kalmadı dar tayt giyip otobüse biniyorlar
Kızlar laf ediyo sonra
Etme arkadaş sen milletin ağzına kadar memenı sokarken sorun yoktuda erkek bakınca mı sorun oldu
Aynenn aynen öyle. Söylemek istediğim her şeyi açık açık söyledin. Cidden bunları yazan parmaklarına sağlık. 🙏
Takma sen satmaya ve satılmaya çok alışık olanlar kurar bu cümleleri
Erkekler için açmıyorlarsa neden evde eşofmanla geziyorlar 😂
Aynen öyle. Bu yüzden böyle zihniyete sahip olanlara takılmamak gerekiyor. Önce kendileri etkileyecek şeyler yapmaya çalışıyor üstü kapalı bir şekilde, sonra konu eleştiriye gelince "Hem ayranım dökülmesin..." olayına geliyor. Bunlara diyecek bir şey bulamıyorum.
@TC-Hiper diyecek okadar çok şey var ki ama boşa gider çünkü anlamak istemiyorlar
Çünkü işlerine gelmiyor. Duymak istediklerini duymak adına hareket etmek için öyle yapıyorlar. Biliyorum bunu. Anlıyorum seni.
Ben de bir çok şey anlatıyorum burada. Anlamak isteyen anlıyor zaten.
Onların düşüncesi farklı bakın ümitcan i gördünüz iki kadın öldürdü çevresinde binlerce kadın var
Aradıkları şey bu , bunlardan zevk alıyorlar
Beğenilmek şehvet uyandırmak hoşlarına gidiyor
Pazarlanmak hoşlarına gidiyor fantezi meselesi yapan var bunu
@kalbime-gelen-nur
Boşuna demiyorum "çoğu kız" mazoşist yapıya sahip ve serseri, umursamaz, cool takılan, gizemli olan kötü niyetli erkeklere gidiyorlar diye. İstisna olan kızlar da var bak onları saymıyorum ama çoğu böyle. Sonra da gerçekleri açıklayınca senin benim gibi insanlara kızıyorlar @kalbime-gelen-nur
Bizi savunan bu gizli kızın mesela istisna kitleden olduğu çok açık. Muhtemelen mantığına göre hareket eden ve gerçekten sevmesini bilen birisi büyük ihtimalle. Ama işte bazı erkekler de sadece fiziğe baktığı için böyle kızları değil de dış görünüşü güzel olup tamamen yobaz olanları tercih ediyor.
Hani çoğu erkek ayrı bir dert, çoğu kız ayrı bir dert, olan bizim gibi istisnalara oluyor
O yüzden moralinizi bozmayın arkadaşlar uğraşmaya değmez
O olayda iki hayat kadını olmuş gencecik kız müge anlıya çıktı aleyna çakırın arkadaşlarıyfı
Müge anlı destek çıkmak o bataklıktan almak istedi kızı
Kız hayır dedi ben memnunum dedi mesela
@TC-Hiper aynen öyle
Evet çünkü hayatlarını yaşıyorlar o hayatı seviyorlar
Hiç birşey umurlarinda değil ki acı çekmekten bile hoşlanıyorlar
Kesınlıkle.. Allah ıslah etsin
Sonra bir de eleştirildikleri zaman eleştiren insanlara çamur atmaları yok mu? Hem suçlu hem güçlüler. 😂😂😂
Bu tarz insanları ateşten kurtaramazsın. Bunu geçmişte bu sitede ben de yaşadım. Gözümün önünde oldu her şey ve bu tarz insanların değişmeyeceğini, onların kurtarılamaz olduğunu, aslında göz göre göre kendi istekleriyle şiddet mağduru olduklarını ve de bizim gibi onları bu dertten kurtarmaya çalışan insanlara bile art niyetli gözle baktıklarını anladığım günden beri öyle insanlara yardım etmiyorum.
Etmem de çünkü dediğim gibi duymak istediklerini duyarcasına hareket ediyorlar. İnanın değmez.
@TC-Hiper eleştirrirsen geri kafalı yobaz olur küfürlere maruz kalırsın 😂 onlar hep güçlü lütfen😂
Tabii ya. Bir onlar akıllı zaten. Biz salağız zaten. Haklısın. 😂
https://hizliresim.com/cVNlfr bence bir kadın böyle giyinmemeli bence haklısın
Bence de. Ama artık bir yarış olmuş. Kim daha fazla dikkat çekiyor. Kim daha fazla süslenmiş. Bunları yapmayan bir kız bilir ki çok az talibi olacak.
Ben öyle bir kızla yemeğe bile çıkmam
Sizin gibi erkeklerin sayısı gerçekten az.
Evet az bu soruda da belli oldu zaten yorumlarda bana kızdı çoğu küfür eden bile oldu
Yok ya bosverin onları cahiller ve yanlış yoldalar. Siz üzülmeyin düşündükleriniz ve söyleme tarzınız doğru.
Teşekkür ederim ☺️ senin kalbinin güzelliği karakterin yeter 🌺🌼🌹
😊🍀🌼🌼🌼
Teşekkür ederim 🌺 öyle olması gerek ama çok yuklendiler bana
Boşver sen herkesin söylediğini takmamalı 😌
Çok teşekkür ederim 🌺
Senin yorumun beni bağlamıyor sorumda seni bağlamasın iyi geceler
Benim umrumda bir kadına orası burası güzel diye bakmam
Sen gibilerin sayisi az nefsinin kölesi olmus gidiyor nesilimiz
Evet görüşlerde anladım bunu az önce daha çok..
Bir de bu adamı linçliyorlar ona üzülüyorum.
Işlerine gelmiyoda ondan linçliyolar çokda umursama @kalbime-gelen-nur
Aynen diren @kalbime-gelen-nur reis
Yok hiç biri umrumda değil
Önemli olan senin ne hissettiğin ne düşündüğün 👍
Kalbi güzel kalbi seven insanlarla olun her zaman çünkü o kalp hep sizinle olacak
Beden geçici birşey arzu olur bedene aşk olmaz
Efendim Jony sinsin evladı.. annen iyi mi jonyden sonra