İsitme engelliyim bide konuşma bozukluğum var eksik söylüyorum ya da söyleyemiyorum herkes dalga geçiyor ne yapmalıyım?
Bu yüzden hayata soğudum kendimden nefret ettim instgrami kapattım kimseyi görmedim diye zaman geçmesi için pugb açtım sesli pek açmaz bir iki kere acrsamda kötü duruma düşüyorum artık soğudum nefret ediyorum kendimde
Bu yüzden hayata soğudum kendimden nefret ettim instgrami kapattım kimseyi görmedim diye zaman geçmesi için pugb açtım sesli pek açmaz bir iki kere acrsamda kötü duruma düşüyorum artık soğudum nefret ediyorum kendimde
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
37Ama ilere belki bu işitme komusma olarak zorlamdigim için kimse beni istemez diye düşünüyorum evleneceğini sanmıyorum
böyle düşünmene gerek yok saçmalama böyle düşünme seni neden istemesin herhangi biri bu işler kalbe bakar senin nasıl göründüğün ya da nasıl konuştuğun değil lütfen böyle düşünme kalbim burkuluyor
Tm düşünmeyin öyle ama ben öyle olumlu pozitif düşünme hep negatifim
neden hep negatifsin
Olumlu dusundukletim hiç bir zaman olmadı
ne gibi şeyler düşündünde olmadı
O arkdasuni kesinlikle kaybetme emin ol moralin mi bozuldu birşey mi oldu sana cokkk destek verir huzur bulursun
Gerçi ben herkese yaptimda bana fayda olmadı gerkese oldu
12 yıldır arkadaşız gayet eğlenceli ve hoş anılarımız oldu. İnsanları ayrıştırmak kadar saçma bir şey yok. Hepimiz engelli adayıyız.
Ayyyyy 😍😍😍😍ne güzel ya
Vallah yalan yok kıskandım kalbim gitti
Evet çok güzel.💜
💜
İns çok teşekkür ederim moralim yerinev geldi biraz
♥️💜💜😍😍
İns bekliyorum
Takma kafana sen. emin ol onlardan daha iyisin kalbin temiz biliyosun insanları. memnun etmek zor herkes ke dini 10 numara görür kendi kusurunu görmez zaten
Emin şu an moralim sıfır ins düzelir
Haydaa moralini bozma kız. niye cnnı skyrsun durduk yere insanlar in kötü olması senin suçun degilki öyle insanlarla arkdslik kurma uzak. dur ciddiyim gece gece moralini bozma yani herkes ke dine yapar bu dünya etme bulma. dunyasi sende benden iyi biliyorsun bunları
Yok yok bilerek bozmuyroum ama geçeceğini düşünüyorum fakat ben hep arkadaşlarımı sildim tek başıma duvsrs bakıp bakıp duruyorum bu iyi kismeylr arkdas olmak zaten istemiyroum görüşmek istemiyorum ama dlaga gecmesi biraz ağır bastı o beni üzdü yabancı kisme bilmiyroum
anlıyorum seni. inşallah doğru birileri olur hayatında bi ihtiyacın felan olursa çekinme yaz burdan dertleşmek istersen felan kendini ya kız hissetme kız sakın ufuk var bak.. tamam mı istedğin zmn yaz duvara bakacağına bana yaz konuş moralini bozma saki
Suanlik taktım moralim bozuldu gecer ins
boşver dua et Allaha karşına hayırlı vicdanlı salih arkadaşlar çıkartsın belki bu sıkıntıların cenneti kazanmana vesile olacak hem Allah sevdigi kuluna sıkıntı verrmiş bana gelsin diye o yüzden namazarını kıl bol bol dua et dua başlangıcında ve bitişinde salavat çek
Oyle bulunmuyor işte bulunsa işitme arkafas ederim
Nerde yaşıyorsun ki benim bile var işitme engelli arkadaşlarım işaret dili Konuşabiliyorum
İns
Hiç umusama