Benim evimde pek çok bitki var. 🙈 yerim olsa daha da almak istiyorum ama yerim yok. 😂 sizin evinizde çiçekler var mı? Bakmayı seviyor musunuz? Çiçeklerle dolu bir ev fikri sizin kulağınıza nasıl geliyor?
Çiçeklerle dolu bir ev fikri sizin kulağınıza nasıl geliyor?
15
4
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Saddov | Aile & Toplum konusunda 241 görüş paylaştı.
Bilge
5 gü
Hayır hiç hoş gelmiyor. Her yer börtü böcek, sivri sinek. Bazı şeyler ayrı olmadı. İnsanoğlu barınmayı öğreneli binlerce yıl olmuş sonuçta bunu ayırt etmek lazım.
Salonumun bir kısmı çiçeklerle dolu. Rengarenk menekşelerim, yeni büyüyen yavru menekşelerim, büyük salon çiçeklerim vs vs Balkonumda sardunyalar, gül ve ortanca var. Çiçekleri çok severim. Onlar için değişik kürler hazırlarım. Haşlanmış yumurtanın suyu ve kabukları asla ziyan olmaz. Muz kabukları da öyle. Yerini de sevdiyse o çiçek size tüm güzelliğini gösterir ve eviniz seyrangaha döner. Eşim pek sevmez çiçekleri fakat dibi kuruyunca da su verir dayanamaz. Bazen evde oturacak yer kalmadı diye şikayetlense de (ev 200 m²), misafirler tarafından gelen çiçekleriniz çok güzel övgülerini de seve seve kabul eder🤭🌺
0|1
0|0
Mommygirl | Aile & Toplum konusunda 54 görüş paylaştı.
Xper 5
5 gü
Çiçekleri çok seviyorum ama yeterli ilgiyi gösteremiyorum o yüzden ziyan etmemek için çiçek büyütmüyorum , annem ilgilenir onlarla 😅
sarmaşık vardı evde her yeri dolaşıyordu yaparak dökümü dışında zararı yoktu çok... evin bir köşesi belki çiçek köşesi de olabilir zaman emek vermek gerek.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş