Geçen gün eve 19.30 gibi geldim diye annem ortalığı ayağa kaldırdı ve yazıklar olsun sana böyle başına buyruk yaşayacaksan defol git babanın evinde yaşa sana katlanamam ben böyle dedi sonra gittim öbür odada yalnız oturdum yanıma gelsene böyle ayrı mı oturcaz dedi bu olaydan bir hafta geçti bugün anne dışarı çıkıcam dedim bana sen akıllanmadın mı o günden sonra dedi hala çıkmamı bile istemiyor dışarıya saat 5 oldu mu evde olacaksın bilmem ne 20 yaşındayım ben
Güncellemeler:
10 gü
Diyorum millet gece yarısı eve geliyor ben bu saatte geliyorum laf ediyorsun diyorum sne millet misin diyor git kızım gece 12 de gel o zaman diyor abime hiç karışmaz ben kızım diye böyle yapıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
65Çok şanslısın gerçekten o saatte hiç eve bile gelmedim daha yerinde olmak isterdim
Evet bendim o evet normal ama ona göre gece yarısıymış öyle diyor
İşe gidiyormusun
Hayır okuyorum ama online işte
Annen galiba erken gelmene alışmış ondan
Hayır onun için değil işte
Evet haklısın tepkimi koyuyorum ama hala aynı devam ediyor
İşin zor
Napıyım ben bilmiyorum annemi dinlemeden başıma buyruk mu olayım
Yani özür dileyerek söylüyorum anneninki yobazlığa giriyor da olabilir çok sevdiğinden endişelenedebilir de durumunu anlaması lazım
Yobazlık bence başka bir swy değil abim gece gelse ağzını açmaz kızım diye böyle yapıyor ben anlamıyorum ben otuz yaşıma da gelsem annem böyle olacak ama bu sencede aşırı baskı değil mi
Evet aşırı baskı asla gelemem öyle şeylere bu arada nerde yaşıyorsun
Bende öyleyim telefonla konuşurken bile kendimi diken üstünde hissediyorum hemen tepeme geliyor ben Antalya’da yaşıyorum
Kaç kurtul ordan bence şehir dışına
Muhabbet etmek istersen konuşabiliriz
Bilmiuroum ama bıktım artık telefonla konuşsam kiminle konuşuyorsun arttık bu baskısından bıktım evde yaşamak istemiyorum başka odaya gitsem ne yapıyeosun sürekli tepemde ben dinlemiyorum başıma buyruk davranıyorum başka yapacak bir şey yok elimde olsa burada yaşamam ama yapacak bir şeu yok sende mi ben gibisin
evet aynen ama ben caresını buldum :D
Ne buldun banada söyle lütfen 😂
sölerım gizlisin ama
Takip attım sanaa
tm