Görüyoz sallayanları bin basarım evelallah dikkatliyimdir
Görüş sahibi
5 gü
Herkes dikkat eder ilk başta acemisin endişe korku oluyor içinde hafif arabada usta olunca rahat olursun ve ufak hata kaza getirir kendine çok güvenirsin çünkü
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
5 gü
Ben de yazın kursa yazılcam o zamana kadar 10 15 defa sürerim tenhada yeter😄
evet çünkü genelde yeni öğrenenler çok panik yapıyor kazaya açık oluyorlar. he öğrenirler ama zamanla işte :) o yüzden hiçte sinir yapma düzenli araba sür alıştıkça daha iyi olursun
yanında biri varken çıkman lazım öyle hani ara sokaklarda değilde mesela sabah 8 gibi çıkıp biraz sahil yapabilirsin ya da tahliye yollarda falan gezebilirsin mesela annem ehliyet aldı 3 sene kadar oldu arabası var ilk zamanlar beraber çıkıyoduk sahilde o sürüyodu şimdi gayet iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
27Nice usta şoförler gördüm sinyalsiz dönüşler yapıp kazaya sebep olan.
Çok haklısın
Sen biliyomusun?
15 yıldır :D
Vay köftehor
Aşıksan vur saza şöförsen bas gaza
Ben hiçbiri değilim ne yapmam gerekiyor?
Önce ehliyet alman gerekiyor kanks ama şu günlerde kurslar kapalıydı
😂ehliyetim var taaammmı
vay köftehor :D
Sen ne anlaseeen
çok kötüsün.
Nerden anladın hiç sorma bayılacak gibiyim puan 😂
Yazmayida ogrensen keske.
Titriyo elim tir tir😂
O başka bu başka
Ikisi de deneyim, refleks ve kas hafızası istiyor. Benzer durumlar yani
Ben de geçen hafta sürdüm ilk defa yol tutuşuna kolların alışması lazım
Görüyoz sallayanları bin basarım evelallah dikkatliyimdir
Herkes dikkat eder ilk başta acemisin endişe korku oluyor içinde hafif arabada usta olunca rahat olursun ve ufak hata kaza getirir kendine çok güvenirsin çünkü
Ben de yazın kursa yazılcam o zamana kadar 10 15 defa sürerim tenhada yeter😄
Aman trafiğe çıkma bide senle uğraşmayım
sizene karı hanım yani😂
Yürü git araba sürcekmiş
He bu arada araba sürekli çalışarak kolay olur her iş pratik ister.. sonra dikkat ve konsantrasyon
Tamam emice 😅
2 yaş büyüğüm la senden Pakize
😂😂Şerafettin tamam
Oyş tatlı ama aksi kız 🙈
Komik mi?
evet çünkü genelde yeni öğrenenler çok panik yapıyor kazaya açık oluyorlar. he öğrenirler ama zamanla işte :) o yüzden hiçte sinir yapma düzenli araba sür alıştıkça daha iyi olursun
İstiim mi?
yanında biri varken çıkman lazım öyle hani ara sokaklarda değilde mesela sabah 8 gibi çıkıp biraz sahil yapabilirsin ya da tahliye yollarda falan gezebilirsin mesela annem ehliyet aldı 3 sene kadar oldu arabası var ilk zamanlar beraber çıkıyoduk sahilde o sürüyodu şimdi gayet iyi
😄yaaa kıramayacağım bu tatlılığı 😂
peki