Önce feminizm nedir onu bir tanımlamak, öğrenmek gerekiyor, Türkiye'deki feminizm değil Feminazi denilen bir şey, gerçek feministler erkek ve kadının eşit hakları olduğunu savunan normal kadınlardı, şimdikiler babasını skmek istiyor. gerçek feminizme hastayız, radikal olanına düşman.
Destekliyorum tabiki.. kadın erkek eşitliğini savunuyorlar ancak dünyada ezilenler kadınlar olduğu için onları daha cok destekliyorlar... yücelttigini sanıyor insanlar..
0|0
0|0
Realgar | Aile & Toplum konusunda 2b görüş paylaştı.
Master
4 gü
Tırrıt herif "femme fatale"dir o (fam fatal diye okunur). Hayatında 2 satır okumamış sığırlar, böyle boyundan büyük sorular soruyor ya, komik duruyor
Herkesin zaten eşit hakları var yok kadın hakları vs yani bir tarafı balon gibi şişirip diğer tarafı indirmek hoş değil sonra sıkıntı bu yüzden çıkıyor.. Aslında işlerine gelmeyince başta o kanunları yazanlar uymuyor ki zaten
0|0
0|0
Gizli Üye
4 gü
Ayrımcı kafadaysa desteklemem herkese eşit ayaklanirsa desteklerim
0|0
0|0
justimagineittx | Aile & Toplum konusunda 261 görüş paylaştı.
Xper 7
4 gü
Desteklerim feministim Erkek düşmanlığı değildir bu arada feminizm onaradaki ince çizgiyi kavramak gerekiyor
1|0
0|0
kakilakuku | Aile & Toplum konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Master
4 gü
Öyle şeyler bilmem kabul de etmem ben kadın dediğin dizini kıracak oturcak kocasının yanında
Feminizm kadınların erkekten üstün olmaı demek. Feministlik ise eşitlik yani erkek ile kadının eşitliğini savunmak. Feministim elbette. Feminazi bambaşka bir şey.
@JAPANMOTORS yani evet dediğin gibi feministlik deyip aslında feminizm yapıyor sonra da ben feministim deyince insanların aklı karışıp feministleri kötü ayrımcı belliyorlar
Kanka sokağa çık o ayaklanmayı yapanların yanına git bunu sor açıkça sana neyi savunduklarını soylerler hepsinin amacı belli hepsi derken çoğu erkek düşmanı bunu bana kız arkadaşım söyledi içlerine girip çıkmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
48Hayatında 2 satır okumamış sığırlar, böyle boyundan büyük sorular soruyor ya, komik duruyor
AP talın oğlu orada geyik yapıyorum.
Geyik yaparken de mal olduğunu saklayamamışsın
Erkek düşmanlığı değildir bu arada feminizm onaradaki ince çizgiyi kavramak gerekiyor
Malesef Türkiye de eşitlik yok 😀
@JAPANMOTORS Aynen öyle bizde feministler olarak eşitlik istiyoruz ha bir de adalet olursa güzel olur.
Bence feministler eşitlik felan istemiyo erkekler ezilsin ister 😀
Ezilsin ama adam olan değil şrefsiz olan ezilsin
@JAPANMOTORS Tanım yaptım o kadar onar feminizmi destekleyenler lütfen görüşü yeniden oku
Okudum evet orası öyle farklı kullanıyorlar günümüz de kötüye kullanılıyo
@JAPANMOTORS yani evet dediğin gibi feministlik deyip aslında feminizm yapıyor sonra da ben feministim deyince insanların aklı karışıp feministleri kötü ayrımcı belliyorlar
Aynen öyle oluyo gerçekten
@JAPANMOTORS feminizm eşitliği savunur feminist ise feminizmi benimseyen kimsedir yanlış bilgi vermeyelim
Kanka sokağa çık o ayaklanmayı yapanların yanına git bunu sor açıkça sana neyi savunduklarını soylerler hepsinin amacı belli hepsi derken çoğu erkek düşmanı bunu bana kız arkadaşım söyledi içlerine girip çıkmış
@JAPANMOTORS tabi kanka sen bu kafayla iyi bile hayatta kalmışsın
Senin gibileri daha çok avlarlar devam
@JAPANMOTORS tabi olm ne sandın