Okulu bıraktım bir İkincisi eski sevgilimle tanıştığımda. Hayatımı mahvettim onun için geçmişimi de geleceğimi de yaktım. İyi bir dönüm noktası olmadı tabi
Tecrübe oldu tabi ama bu tecrübeleri hayata geçiremedikten sonra bi önemi kalmıyor mecburen kendim için yaşamıyorum öyle olmasaydı sevgilimden normal bi şekilde ayrılsaydım şuanki durumda olmasaydım yine çok üzülürdüm belki ama kendim için yaşamayı öğrenmiş olurdum
Eski sevgilin deilde neden abisi bide cok fena bir durum
Görüş sahibi
5 gü
Cahillik g*rizekalılık işte eski sevgilim benden ayrıldı ne yaptıysam da geri dönmedi 17 yaşındaydım sırf ona yakın olabilmek haber alabilmek için abisiyle konuştum öyle sevgili gibi değil ama normal onu soruyodum arada bi e millet hep duymuş dedikodu çıkmış nişanlımın ailesiyle arası açılmış bide burası küçük yer herkes herşeyi hemen abartıyor zaten gerçekten öyle olsam gizli saklı tutardım kimsenin ruhu bile duymazdı milletin ağzı torba değil ki kardeşi kardeşe düşman eden orspu oldum işte kimse kimsenin içini bilmiyor
Sevemiyorum hala arkadaşım gibi şu an 22 yaşındayım 5 yıl oldu daha eli elime değmedi öyle diyeyim yani seviyorum da kız arkadaşlarımı nasıl sevdiysem öyle
Bizde nişan atmak diye bişey yok atıp da başka birini seversem ki hiç sanmıyorum artık geçmişimi öğrenen kimse bana bakmaz zaten atarsam bu şehirden gitmem gerek onu da yapamam tek başıma gidemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
40Simdi kac yasindasin
19
Cok gec kalmis sayilmaz daha com tecruben olcak
E hakli napsin
Öyle
Aa ses seda kesildi 😂😂😂😂
Napam senden ses cikmadi
Nasil oldu
Okulu bıraktım bir
İkincisi eski sevgilimle tanıştığımda.
Hayatımı mahvettim onun için geçmişimi de geleceğimi de yaktım. İyi bir dönüm noktası olmadı tabi
Peki tecrube olmadimi sana
Tecrübe oldu tabi ama bu tecrübeleri hayata geçiremedikten sonra bi önemi kalmıyor mecburen kendim için yaşamıyorum öyle olmasaydı sevgilimden normal bi şekilde ayrılsaydım şuanki durumda olmasaydım yine çok üzülürdüm belki ama kendim için yaşamayı öğrenmiş olurdum
Kimin icin yasiyosun
Boşveer kime sorsan suçlu benim zaten herkesin gözünde yollunun tekiyim aman
Çocukların mi var
Yoo bakire yosma😄nişanlıyım
E bakiresin bide niye yollu desinler
Eski sevgilimin abisiyle nişanlıyım
Eski sevgilin deilde neden abisi bide cok fena bir durum
Cahillik g*rizekalılık işte eski sevgilim benden ayrıldı ne yaptıysam da geri dönmedi 17 yaşındaydım sırf ona yakın olabilmek haber alabilmek için abisiyle konuştum öyle sevgili gibi değil ama normal onu soruyodum arada bi e millet hep duymuş dedikodu çıkmış nişanlımın ailesiyle arası açılmış bide burası küçük yer herkes herşeyi hemen abartıyor zaten gerçekten öyle olsam gizli saklı tutardım kimsenin ruhu bile duymazdı milletin ağzı torba değil ki kardeşi kardeşe düşman eden orspu oldum işte kimse kimsenin içini bilmiyor
Abisini seviyormusun peki
Sevemiyorum hala arkadaşım gibi şu an 22 yaşındayım 5 yıl oldu daha eli elime değmedi öyle diyeyim yani seviyorum da kız arkadaşlarımı nasıl sevdiysem öyle
Nişanı at ozman
Bizde nişan atmak diye bişey yok atıp da başka birini seversem ki hiç sanmıyorum artık geçmişimi öğrenen kimse bana bakmaz zaten atarsam bu şehirden gitmem gerek onu da yapamam tek başıma gidemem
Bebis ozman mutluluklar sana
Hahqhsh sağol sanada
Yasiyon bu hayati :))
Dibine kadar aynen
Dibine kadar derken bizi biraz heyecanlandirdin :)
Heh işte böyle konuşmalarım yüzünden de oluyor biraz insanların beni orspu sanması ağzım çok bozuk bi düzeltemedim gtti be
Bebis sana bacım diyenler senin poponu yesinler
Hahsdh anasını avradını sülalesini sktiklerim hepsi benden beter
Onlarin ruhu kasar olmus sana el degmemis daha :))
Hags ne güzel moral veriyon la
Benim oldu