Perdeleri kapatıp özgür ve rahat olmanın tadını çıkarıyorum 🤭
Güncellemeler:
8 gü
Süper soru 😱💜
8 gü
Yorumları okumak isteyen arkadaşlar, aşağılardaki bir kaç dengesizin yaptığı yorumlardan kendi adıma utanç duyduğumu belirtmek istiyorum. Es geçin lütfen zaten şikayetler de edildi 🙏🏼
Evde tek başınıza kaldığınızda yapmaktan büyük zevk aldığınız şeyler nedir?
23
15
Görüşünü yaz
Kapat
En İyi Kız Görüşleri
Gizli Üye
8 gü
Ben insanların yanında örgü örmeyi pek sevmem ama örmeyi çok severim ve yalnız kaldığımda örgü örebilirim. Pasta, börek yaparım eve gelenler yesin diye. Temizlik yapabilirim ama kışın temizliği pek sevmiyorum. Ders çalışmayı hiç sevmiyorum, motive olmakta zorlaniyorum. İnternette takılıp farklı insanlarla tanışmayı severim. Youtubede videolar izlemeyi severim. Bitkilerime bakım yaparım.
Şuana kadar yaptığınız en lezzetli yemeğin tarifini hatırlıyor musunuz peki, yoksa o an gelen, ondan koyayım bundan koyayım aaa dur şundanda atayım tat versin tarzı yemekler mi? Eğer öyleyse o bende de var, korkuyorum hızımı alamayıp kokulu bitkisel sabun falan rendeleyeceğim, maksat tat koku versin 😅
Annem aşciydi. Ondan çok şey öğrendim. Ve genel olarak lezzetli yemek yeapiyorum avangard Anadolu mutfağı tercihim. Fahat İran yemeklerini de ve Rus yemeklerini de iyi yapıyorum. Safranlı İran pilavı yanında FESUNCUN... BİRDE votkali vişneli Rus tatlısı Napolyon en lezzetli yaptığım yemek 🌺
Annenizin ellerinden hürmetle öperim. Ama benim daha keşfetmem gereken Anadolu yemekleri var. Zamanla belki İtalya mutfağının kapılarına dayanırım bende.
En İyi Kız Görüşleri