Araştırmalara göre ;
Çankaya
Yenimahalle
Şişli
Odunpazarı
Tepebaşı
Nilüfer
Bakırköy
Beşiktaş
Maltepe
Karşıyaka
Muratpaşa gibi ilçeler oldu siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çankaya
Yenimahalle
Şişli
Odunpazarı
Tepebaşı
Nilüfer
Bakırköy
Beşiktaş
Maltepe
Karşıyaka
Muratpaşa gibi ilçeler oldu siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
21Neden?
Bok gibin bir yer de ondan.
İnsanlarının eğitim düzeyi gerçekten yüksek. İsterseniz verilere bakabilirsiniz
Yav ne eğitim düzeyi ne anlatıyorsun sen? Eğitim düzeyi dediğin Türkiye'deki üniversitelerden mazun insan değil mi?
O benim nazarımda eğitimlilik değil, Türkiye'de kaç tane adam gibi eğitim veren üniversite var? Ülkede öyle eğitimli insanlar var iseler nerede bunlar millet daha tartışmayı bilmiyor.
Bu listeler nesnel verilere göre yapılıyor. Düzgün eğitim veren üniversite gerçekten çok az ama baz aldıkları veri sadece ilköğretim , ortaöğretim veya üniversite mezunu oranı
Ki bunların şehir gelişmişliğiyle bir ilgisi de yok. Ne alakası var yani? Maltepe gibi kaotik, kötü planlanmış, bunaltıcı bir yer içinde yaşayan insanlarla gelişmiş olmuyor.
Türkiye'de adam gibi gelişmiş şehir yok. Türkiye'nin şehirleri büyük megaköyler inanılmaz büyük altyapı sorunları var.
Ya bu ülke İstanbul'un ortasında doğru dürüst internet hizmeti bile veremiyor. 25 mbit internet hizmeti verip bir de bunu fahiş fiyata sanki çok matahmış gibi satıyorlar millete ki verdiklerini söyledikleri internet bile altyapı yetersizliğinden asla o hızlarda çalışmıyor.
Her yılki araştırmalarda bu ilçeler öne çıkıyor
Yalan krdesm inanmayın bakırköyde kekolardan başka kimseyi göremiyorum
Ben de kekoları göremiyorum