Var hristiyan olanlar tercihim değil biraz mitolojik bir din yuhanna incilini tavsiye ederim okumak için güzel bi eser
0|0
0|0
babadolulu | Aile & Toplum konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
önceden karamanlılar hristiyandı. özbeöz de türktü. nüfus mübadelesiyle yunanistana yollandı
0|0
0|0
hikmet0858 | Aile & Toplum konusunda 619 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Benim arkadaşım var. İlk okulda beraber okuduğum bir arkadaşım. Müslümanlıkla alakası yok. Bi ara hristiyandı daha sonra o da kesmedi ateist olduğunu öğrendim. Bana ara sıra mesaj atardı mutlu noeller diye.
0|0
0|1
Soran
1 ay
Gerçekten türkmü sonra onları arastirinca ermeni vs falan cikiyorda ermenilerden var hristiyan zatende bizdende var mı acaba merak ettim
Alaçatı_mavisi | Aile & Toplum konusunda 267 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bizim ülkemizde %100 Türk birini zaten bulamazsın herkesin soyunda bir kırmalık vardır. kaldıki Türk olmanın dinle bir alakası yok olan da mutlaka vardır
1|0
0|0
YengeçAdamı | Aile & Toplum konusunda 286 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Sen aptal mısın lan Irkla dini inancın ne alakası var
0|0
1|1
Gizli Üye
1 ay
Saçmalamak sartmi. Has Türk gagauzya, Macaristan hristiyan dir, Orta Asya da saman , yahudi, gibi dinlerden de var. Ne alaka. Türk ün gerçek dini de Tengriciliktir bu arada , İslamiyet değil.
bi de has türk kimler oluyo mesele onu da bi anlat da bileyim, kimmiş bu has türkler nerede yaşarlar ne içerler ne giyerler bi anlat hele
Soran
1 ay
Dedeleri turk olunca türk olunuyor iste simdi deden yunanistandan ermenistandan vs gelmis olsa has türk olunmuyor. Simdi konu bu degildi, benim merak ettigim dedeleri turk olup hani dedeler turkiyeden geliyor ve hristiyan olan varmidir acaba diye merak ettim
ahaha:D:D:Dsenin o dedelerin dededisin dedesinn dıdısında dıdısının yunala ermeniyle ve daha kaç tür ırk kaynaştı senin haberin var mı? sadece türk ırkının değil dünyadaki diğer ırklarında öyle, saf bozulmamış bir ırk yoktur. ve ayrıca türk olupta hristyan ve musevi türkler de var bilmem merakını giderebildimmi.
Gizli Üye
1 ay
Ben türküm ve Hristiyanım noel de kutluyorum her yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
99Gerçekten türkmü sonra onları arastirinca ermeni vs falan cikiyorda ermenilerden var hristiyan zatende bizdende var mı acaba merak ettim
Gerçekten Türk. Öyle var Türk olupta Hristiyan dininde olan. Bunlardan biride benim arkadaşım işte.
Anladim tskler
Arkadaşım gördü galiba, mavili biri eksilemiş. 😄
😆😃😆😆
Irkla dini inancın ne alakası var
Has Türk gagauzya, Macaristan hristiyan dir,
Orta Asya da saman , yahudi, gibi dinlerden de var.
Ne alaka.
Türk ün gerçek dini de Tengriciliktir bu arada , İslamiyet değil.
çok doğru 👍👍👍
Ama kimsenin gözüne soka soka değil..
Diğer dine sahip herkese saygı duymamız lazım..
Nerelisin peki? yani dedelerin nerden geliyor merak ettim
Noel kutluyormusun yilbasi degilde noel?
Rhodes. Yunanistan..
Dedelerim de samos.
Eksileyenler olmuş çok üzülüyorum.
Evet kutluyorum..
Yani aslinda yunanlisin türk değil benim demek istedigim gercekten dedeleri turk olupta hristiyan olan var mı bunu merak etmistim
Çok var kilisemizde..
boşver sen eksilenleri sen türklüğünü biliyosan kimseye bi şey anlatmaya çalışma, ne demişler cahile anlatma cahil biliyo :D :D :D
bi de has türk kimler oluyo mesele onu da bi anlat da bileyim, kimmiş bu has türkler nerede yaşarlar ne içerler ne giyerler bi anlat hele
Dedeleri turk olunca türk olunuyor iste simdi deden yunanistandan ermenistandan vs gelmis olsa has türk olunmuyor. Simdi konu bu degildi, benim merak ettigim dedeleri turk olup hani dedeler turkiyeden geliyor ve hristiyan olan varmidir acaba diye merak ettim
ahaha:D:D:Dsenin o dedelerin dededisin dedesinn dıdısında dıdısının yunala ermeniyle ve daha kaç tür ırk kaynaştı senin haberin var mı? sadece türk ırkının değil dünyadaki diğer ırklarında öyle, saf bozulmamış bir ırk yoktur. ve ayrıca türk olupta hristyan ve musevi türkler de var bilmem merakını giderebildimmi.
Bende onu diyorum noel kutlayan var mı diye yilbasinda herkes soyle boyle biseyler yapior yapılmaması gerekir ama noeli hristiyanlar kutluyor
Yok ya hepsi için konusmak doğru olmaz hepsi değil cunku
Sen hristiyanmisin
Soruyu yanlış anlamisim pardon
Soruyu tam gormemisim has Turk derken annemin annesi Ingiliz ama babasi Turk sayilir mi?
Yani bence sayilir ırk zaten babadan gelir bence
Din annemden geldi ama🙂
ahaha:D :D :Diyi güldüm ters köşe olmuş
Normalde cilginlar gibi eglenirdim ama korona var isten eve evden ise
bende çok seviyorum bunlarla uğraşmayı :D :D :D :D
:))(