Ehlivukuf | Aile & Toplum konusunda 13,1b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
"Çocukken her akşam yatmadan önce tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim". Hayat hiçbir zaman istediğimiz şeyi vermezken 2020 de vermedi 2040 da vermeyecek
Asla umduğumu bulamadım. Hayal kırıklıkları ve bomboş geçen bir yıl. Kendime kattığım sıfır şey. Sıkıntı, bunalım, depresyon. Ve yaşama sevincimin yok oluşu
redflowers008 | Aile & Toplum konusunda 148 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
2020' nin bana verdiği tek şey kendi kendime bol bol vakit geçirebileceğim zaman istiyordum bu ama yanlış bir şey istemişim. Umarım 2021 uğurlu gelir ve normal yaşantımıza dönebiliriz.
Şu virüs dönemi en çok sevdiklerim sağlıklı olsun istedim, bu zamana kadar çok şükür öyle oldu. Sağlık oldu mu diğer istekler de elbet olur 😌
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Bana birisini verdi ve geri aldı. Çok mutlu idim onunla. Onunla konuşurken o kadar mutlu oluyordum ki. Bir şey yüzünden bitti. Görüntülüye yetişemedim diye fake damgası yedim. Bir de adım sahte imiş halbu ki değil.
Ay sonuna kadar net bir cevap vermeyeyim belki beklemediğim bir şey verir... 🧐
1|0
0|0
darknessfalls | Aile & Toplum konusunda 156 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Kötü günleri geride bıraktık, sırada daha zor günler var
1|0
0|0
Bikız99 | Aile & Toplum konusunda 903 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Bişey ummuyordum zaten ama beni eve kapatması da ağırıma gitmedi değil hani.
1|0
0|0
champliver | Aile & Toplum konusunda 85 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Vermedi maalesef şu görüntüye yaklaşıyorduk ki ayrıldık
1|0
0|0
ManyakBaron31 | Aile & Toplum konusunda 1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
2020 ne ki ne verecek canli varlik mi, nekadar sacma bir sey beklemek, çalışmayana kimse bir şey vermez hak edeceksin alacaksın yoksa çooooook beklersiniz
2020 nın alakası yok insan istiyince dua edince alamadığı şey olmaz şahsen ben hedefime kitlenirsem Dünya yıkılsa umrumda Olmaz aklım beynim gözüm kalbim hücrelerim daima hep hedefimde olur
1|0
0|0
nextlevel | Aile & Toplum konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Master
1 ay
3 aylık Spotify premium üyelik 17 lira 99 kuruş 😃 bunu verdi.
1|0
0|0
karsiyakaliali | Aile & Toplum konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Master
1 ay
2020 bizi evlere tikti. Çok zor geçen bir yıl oldu.
1|0
0|0
hasandldl | Aile & Toplum konusunda 803 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
6 ton fındık bekliyordum 5 ton fındık çıktı sağlık olsun
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş