Hadi bana biraz babanızı ve aranızdaki bağı anlatın. Babasını kaybedenlerin ayrıca başı sağolsun..

Başın sağolsun. O kadar güzel anlattın ki tam o babaya layık bir evlatsın. Anıları yaşatmak bile bunun göstergesi. 🙂
Hayat bir kısır döngü zor olacak ama bir şekilde olacak. Babanda yıllar içinde mürvetini görmek isteyecektir. Belki hayatındaki insan fedakar, anlayışlı olur. Devamlı ailene gidip gelme konusunda sıkıntı çıkarmaz. Sanırım en zor şeylerden biride kızın baba evinden ayrılması..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Zekasına, espri yeteneğine ve el becerilerine hayranlık duyduğum için onun tarafından görülüp takdir edilmek ve onunla yakın diyalogda olma ihtiyacım çok büyüktü. Ama onda babalık duygusu çok yüksek değildi. Daha çok genç ruhlu, entellektüel ve kendiyle meşgul bir imaj çiziyordu. Kendime eş seçtiğim adamda da benzer özellikler var. Hatta bilmeden bayağı benzer biriyle evlenmişim.
İlginç bir tesadüf olmuş. Çok iyi yorum gerçekten. Böyle uzunca yorum yazıp detaya girdiğiniz için teşekkür ederim. :)
Rica ederim güzel sorulara denk gelince aynı değerde cevaplar vermeye özen gösteriyorum. 😊
Eskiden de bi bağımız olmadığı için bi eksikliğini yaşamıyorum açıkçası sorun şu para vermek sevmek değil bunu anlamasını isterdim de artık bi önemi yok
Anlıyorum sevgi bu yüzden çok önemli. Her şeyin başıdır. Aşkta da ailede de ilgi gerekli.
Hımm psikolojik baskı hissediyor olabilirsin. Tabi kısıtlanmış özgürlük durumunu da beraberinde getirebilir. Umarım diyabeti falan yoktur. Diyabet hastaları fazlasıyla agresifleşiyor.
Sakinliği korumak ve olduğu gibi kabul etmek lazım. Sinirlilik iyi bir şey değil haliyle kalp kırmaya kadar gidebiliyor.
Yaşadığın her şeyi yaşadım istediğimi giye. iyorum normal olsa bile dışarıda bi tarafa bakıp dalınca erkek mi var diye kontrol ediyor çok sıkıldımmmm
@Berradndr Bayağı baskıcı bir baban varmış. Erkek arkadaşının olması senin en doğal hakkın. Yeter ki yanlış biriyle birliktelik kurma. O güveni babana verebilmen yeterli kanımca.
@Singnorina Başkalarının yanında gururun incinmesi hoş olmamış. Her şeyin başı anlayış buna çok inanıyorum.
Ne olursa olsun sakin kalmaya çalış. Hepimiz gençlik yollarından geçiyoruz. Tabi pederin senin genç kız kabul olduğunu kabullenmesi gerek.
Genç kız olunca degerimin arttığını farkettim sanırım reşit olduğum için kaçma ihtimali mi düşünüyor
Sen yine de gönül rızası ile o evden ayrıl. Her anne, baba kızının mutlu olmasını ister. 🙂
En İyi Kız Görüşleri