🇵🇰 Pakistan'da Kovid-19'dan korunmak için ülke genelinde dua edilecek.— Coronavirus ☣️ Turkish Agency (@CoronaTurkey) December 3, 2020
🇵🇰 Pakistan'da Kovid-19'dan korunmak için ülke genelinde dua edilecek.— Coronavirus ☣️ Turkish Agency (@CoronaTurkey) December 3, 2020
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hoşttt kopekkk mi? Ahahahahahahahhah dua istekler için edilir virüs gitsin diye değil hangi zamanda yasıyorsunuz
Genel olarak konuştum tatlımmm üstüne neden alındın oturup insanlar tatile gider gezerse hastalığın yayılması normal biz insanlar tedbir almaz oturur sadece dua edersek yine bitmicek
Bilimsel olarak böyle bişey mümkün degik zaten biz islama göre yaşadığımız için dua ederiz bu soruda demek istenilen dua ile koronayı yenebilir miyiz bana kalırsa bu yanlıştır sana kalırsa doğrudur ifade etmekte özgürüm sonuç olarak niye bu kadar battı ayrıca saçma bişeyde konuşmuyorum maske takılmaz oturur sadece dua edersek bi anda hiç bişey yok olmayacak
Soruda görmüş olduğun ve resimde de görmüş olduğun millet / ırk ağzında maske ile dua ediyor demi, şu zamanda kimse maske takmayıp ben dinime güveniyorum demez
Soruda dua ile covidden korunabilir miyiz diyor dimi soruda maske takar dua edersek covidden korunuruz mu demiyo bu benim düşüncem benim cevabım ama sunu da diyeyim su zaman da herkes herşeyi diyor yok aşı ile bizi öldürecekler yok hastalık yok bilerek üretildi bi dünya şey herkes kendine göre doğrusunu yapıyo zaten herkes tedbirini alsa hastalık hafifleyecek soruda demek istediği şey yan gelip yatıp somandan geçmek gibi bişey
Lafını soktu ve annesinin koluna girip kadrolu olarak çalıştığı genel evin yolunu tuttu ehüehüehüehü 😁
En İyi Erkek Görüşü