Garip bir durum ama sormadan edemiyorum. Bir arkadaşımın eşi evlerinde eşinin yanında onun taytlarını giyiyormuş. O yokken de diğer çamaşır ve kıyafetlerini giyiyormuş. Boy ve bedenleri çok yakın olduğundan ayakkabıları hariç hemen herşeyi ona oluyormuş. Böyle bir şeye sizin tepkiniz nasıl olur acaba?
1Dehliz1Zirve | Aile & Toplum konusunda 290 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Bu durum hormonal da olabilir psikolojikde olabilir. Karısına karşı olması gereken cinsel aktiviteleri normalse , muhtemelen bi sexdir veya bir erkekle ilişkiye girmeyi şimdilik düşünmüyor ve girmiyorsa ki, eldeki verilerle bu durumun muhtemel ikisinden biri kesin var. Belki sadece kendini kadın olarak hissetmek istiyor olabilir, cinsiyet değiştirme eğilimi olduğunuda düşünüyorum. Bunun yanında cuckold eğilimi olabileceği gibi sadece cuckold degil gelmesini düşündüğü kişinin her ikisine karşıda aynı işlevi yapmasını düşünüyor olabilir. Şimdilik bu tahminlere yönelik bir filiyati yoksa , karısını bu duruma alıştırmak için zemin oluşturuyor olabilir. Esasen meselenin basit bir anlama yolu da yok değil.
0|0
0|0
SmellSmoke | Aile & Toplum konusunda 325 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Evleniyor muyuz yoksa kız arkadaş mı ediniyoruz? Saçmalamada zirve ya. Düşünsene eve geliyorsun büyük bir tutku ve heyecanla hobaaaaa kocan evde senin elbisenle kapıyı açıyor. Allahım ne fantezi ne fantezi🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Valla büyük konuşmak istemiyorum ama boşanma sebebi direkt. Keyifli geceler.
Demet1919 belki biraz sert yazdım ama belki fantazi olarak iyi geliyordur ne bilim erkeğin kadın kadının erkek olarak fantazisi de var belki cinsellikte olumlu yanıt olabilir
S84S84 | Aile & Toplum konusunda 208 görüş paylaştı.
En İyi Erkek Görüşleri