Seviyorum dedikten sonra 1 hafta bile ayrı kaldıklarında başka kızlara yazan tipler
Genel olarak sevgi saygısadakattan bihaber olup beyinleri ç. klerinde olanları eleştirebilirim
@YapısmayanBant Feminizim kötü değil. Feminizmi ''kadınlar her zaman erkeklerden üstündür kadınlar her zaman haklıdır"biçimine sokan kadınlar kötü. Ve bu devirde (genelleme yapmak istemem ama) her kadın böyle.
@YapısmayanBant feminizm kadının siyasal ve toplumsal haklar bakımından erkekle eşit olması gerektiğini öne süren ve bunu gerçekleştirmeye çalışan akım demek. Tanımı da bu bilmiyorsanız.
Feminizmi biliyorum, feministim. Evet ben de feminizmi bir cinsiyetin üstünlüğüne çeviren hemcinserimden hoşlanmıyorum, onlar yüzünden feminizm yanlış anlaşılıyor. Ama siz direkt feminist kadınlar diyince yanlış anladım.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Eski olunca bisey olmuyor aslında erişebilirlik falan azalıyor yenilerin acısından djjfjf @yanebileyimistee
@çevrimiçiiii ben 200 veriyorum o zaman udjdjdjf laaan buralar buz oldu montlarınızı giyin bsjjdjd
Aynen reis kızlar daha fazla yapıyor hatta biraz egolarını tatmin etsinler diye yaptım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş