Halk bilinclenmedkce duyarlı olmadıkça sopayla ne kadar kontrol edecekler ki? Ev gezlemeri son sürat devam. ediyor bende yok viriusku değilim. gibisinden konuşan konuşana
Kimseyi kabul etmeyip kimse gelmesin deyince uzaylı. gormus köylü gibi bakıyorlar diyorum kimse gelmesin misafir kabul etmiyorum ama ben virüslü değilim. diuirlar ben virusluyim gelmeyin diyorum
WaRʓLL | Aile & Toplum konusunda 355 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Gelir ve gelmelide.
1|0
0|0
Auxerre | Aile & Toplum konusunda 4,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
global olarak dunyanin heryerinde gelmeli... kalabaliklar covid 19 vektorunun yayilmasini ve pandeminin artmasini tetikleyecek birsey olur herkes evinde kutlasin yani 1 kez de seneye ya da pandemi bitince zaten evde kimseyi tutamayacaklar boyle giderse sokaklarda patlama bekliyorum pandemi sonrasi.. galiba pandemi sornasi hickimse evine birdaha girmyecek gibi sıkıldık ya evde :D
1|0
0|0
mehcab | Aile & Toplum konusunda 6,2b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Garanti gelir dergâhın sarıklı şeytanları bayılırlar buna.. Sinemalar lokantalar yasak camiler serbest inşallah o dergah kulları olur hasta.
1|0
0|0
nomorebets35 | Aile & Toplum konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Master
1 ay
yil basini beklersek zaten sokaga cikma kisitlamasi sacma olur cunku bos hastahane kalmayacak herkes basinin caresine bakacak
1|0
0|0
akigolar1990 | Aile & Toplum konusunda 754 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Sokağa çıkma yasağı gelse nolur ki işçiye tatil mi var. 1 mayıs da bile işçiye bayram tatili yaptırmayanlar yılbaşında yasak getirse nolur getirmese nolur.
En İyi Erkek Görüşleri