Geçmişte hakaret küfür içeren mesajlar göndermiş olabilir evet amaonu geçmişte yaptığı bir şeyle 80 milyonun önünde rezil etmek ne kadar doğru? Kendisine de dediği gibi onun bir ailesi var ailesinin herkesin yüzüne nasıl bakıcak. Adam hatasını zaten kabul ediyor onu 80 milyonun önünde rezil etmeyip evine direk yollayabilirdiniz. Bu hayatı karardı sizin yüzünüzden belkide bir daha kimse onu ile almak istemeyecek sırf bir reyting uğruna hemde? Bu adamın günahını nasıl ödeyeceksiniz bilmiyorum. Eğer sorun hakaret, küfür içeren şeyler kullanmasıysa ilk başta almasaydınız onu ama reyting uğruna adamın hayatını karartmak hoşunuza gitti tabi. Neyse siz bu yapılan diskalifiye hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce doğru bir davranış mıydı?
Doğruydu yapılan hareket hakketti sonuna kadar.
A seç
Hatalı olabilir ama 80 milyonun önünde bunun yapılması çok yanlış oldu.
B seç
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
KızımErkeğimLütfen yaşını seç
Güncellemeler:
1 ay
Bu arada başlığa Uğur yazıcağıma Uğur'a yazmışım yazımı mazur görün kardeşlerim.
Masterchef Uğura İçin Yapılan Diskalifiye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
5
6
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşleri
Oturayımdayiyin | Aile & Toplum konusunda 181 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Reyting uğruna bir insanı harcamak doğru değil. Ne kadar kötü bir şey yaparsa yapsın 82 milyon önünde kimsenin rencide edilmeye hakkı yok. Hakim değil savcı değil adamla derdi varsa hukuki yönden şikayetçi olup Acun gibi bir ismin kazanamayacağını düşünmüyorum. Ayrıca unutmamalıyız ki Somer şef de karısını aldatmıştı ve Uğur’a “Umarım yaptığın hatayı anlarsın” gibi bir cümle kurdu sen kimsin ki wpxlflsşwödöeösöw
xKimMiyimx | Aile & Toplum konusunda 346 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Üzüldüm. Yaptigi aciklama ger seye aciklik getiriyor. O oaylasimlari ergenlik doneminde, anne ve babasinin bosanma surecinde yapmis. Ne kadar yanlis oldugunu labul ediyor ve bunun icin ozur diledi. Bir insanın bu kadar rencide edilmesi ve bunun bu sekilde servis edilmesi cok yanlis.
ISpectra07 | Aile & Toplum konusunda 627 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
80 milyonun önünde rezil olmayı düşünen adam 1 zahmet twittera girip attığı ve pişman olduğu tweetleri 2 dakikada silememiş mi? Pişman olduğu falan da yok da. O attığı tweetleri görünce yaşadığına şükretmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence köküne kadar hak etti. Az bile yaptılar.
0|1
1|0
Gizli Üye
1 ay
İzlerken diyecek birşey bulamadım acuna asla yakışmayan bir hareket oldu bu yazıklar olsın uğur yerine ben üzüldüm ağladım insanları geçmişiyle yargılamak bukadar kolay olmamlı ki çocuk adammı öldürdü hızrsızlıkmı yaptı küfür etmeyenmi var ya küfür etti diye bukadar tencide ettiler yazıkları olsun!!!
Evet aynen öyle bunu yapan adamın acunun kızı yaşında sevgilisi oldu. Daha önceden Nihat Doğan olayı falan var ama işte reyting için bu doğru olmadı hemde hiç
Görüş sahibi
1 ay
Aynen öyle şarkılarında küfürler saçan ünlüleri rapçileri de kafalarına taç ederler ama uğur ergenlikte birkaç küfür etmiş aman ne büyük suç🤦♀️
Uğurun yaptığı doğru değildi bunu başta uğur olmak üzere herkes kabul ediyor. ama asıl olay onun atılması eğer böyle bi durumda yaptırım yapacaktıysa program yaptırımı başta programa almamakla yapmalıydı. bu güne kadar gelen bir kişi elenecekse yemek hatası yüzünden elenmeli geçmişi yüzünden değil
0|1
0|0
cilekcck | Aile & Toplum konusunda 829 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Iki taraflı bir reklam kazancı olsa gerek biri rating ötekisi duygu sömürme
En İyi Kız Görüşleri