Eveeet güne depremle başladık... Uykudan uyandırdı. Bakalım günün geri kalanında bizi nasıl felaketler bekliyor
2020 yılının bana kattığı tek şey bozuk bir psikoloji. Her an ölebiliriz arkadaşlar inanın yani kafamıza gökten uzaylı da düşebilir hiç şaşırmam
2020 yılının bana kattığı tek şey bozuk bir psikoloji. Her an ölebiliriz arkadaşlar inanın yani kafamıza gökten uzaylı da düşebilir hiç şaşırmam
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1128Pek iyi başladığımı söyleyemem, köpüş kaldırdı sağ olsun :/
Ne köpüşü canom
Hayırdır
Teşekkür ederim
Köpek :D Sabah sabah zıpladı yanıma sağ olsun
Kimin köpeği sokak köpeği falan mı kendi köpeğine normal sjdh
Yok, köydeyim.. Köydeki köpekler :D Köyde 3-5 ev var zaten, hepsinin kapısı açık.. Kafalarına göre takılıyorlar :D
Oo bazlama yap gelelim
Oo nerde yiyoruz paraları
2 güne 1 yiyorum böyle 😁 sene günde 1000. Gel birşeyler ısmarlarım
Bende bugün erken uyudum gerçekten sabah 6da uyudum uykumu alabildim bana göre çok erken bu jhd
En azından uyuyabiliyorsun ben de o da yok aösöfk
Sjjs lan depremi de buna bağladın ya helal olsun fıstık
Teşekkür ederim 😌😌
Teşekkür ederim valla ne bekliyor bizi biliyorum ama ben beklemiyorum orası kesin
İzmir mi
Evet, arkadaşım sayılır dediğim insanı kaybettim.
Mekanı cennet olsun başınız sağ olsun
Allah razı olsun. Ben olsaydım diyorum hep ama olmuyor işte. Bazen ölümün ne zaman geleceğini bilmiyoruz.
Mis gibi
Nevett her gün böyleyim Çokta mutluyum başlarım koronasına 2020sine 😉
Güne normal başladım yani mutlu mutsuz diyemem şimdilik birşey yok ☺️
Malatya
Valla nerde oldu bilmiyorum ama ben Antepte uykumdan uyandım ki ben nprmalde uykusu çok ağır bir insanım. Gerçekten abartmıyorum
Malatyada olmuş ben malatyadayım işte bende uyuyordum uyandım yani 4.9 diyor da fazla buu nett
Çok geçmiş olsun umarım bir daha öyle şeyler yaşanmaz 😐 çünkü çok korkunc yaşamak istemem kimsede yaşamasın her insan değerlidir görünce üzülüyoruz 😐😔😔
Hepinize tekrardan geçmiş olsun iyisiniz demi ✋
Ben yatışa devam knks sağol
Yat yat rica ederim ne demek iyi uykular bu arada her bireyin yapması lazım deprem çantası daha doğrusu acil durumlarda gerekli olan çantadan bulundurun ne olur ne olmaz bence çok hayat kurtarıcı birşey ✋👋 iyi günler kanks ☺️
Teşekkür ederim
Uyanarak aynı senin gibi iğrençti
Siz nerde hissettiniz
Geçmiş olsun
Malatya kanka oldu geçti
Yeni gördüm buna yazdığını dalgınlık işte
Teşekkürler 🌼
Sjsjdh
Tövbe yav
Tövbeyle olsa keşke 🫀
iyiyim
Teşekkürler Allah kolaylık versin
Sağol hatun
Yanıyorsun Fuat abi
Yapma yanarız devri bitti yanacaksak yanalım devri başladı
Essss delii delii fişeqsin
Olay bu mu reis
Ben detayı okumadım. Evet deprem olduğu haberini şimdi okudum Allah milletimizin yardımcısı olsun. Devlet diyemiyorum çünkü o devletin başındakiler bizi bu duruma düşürdü
Allah emeği olan herkesin abv
Amin amin en kısa zamanda inşallah 🤲🏻
Teşekkür ederim
taş düşer