SporcuMan18013 | Aile & Toplum konusunda 77 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Aslında en çok kısa boylu kızlar rencide ediyordur muhtemelen çünkü erkekler genelde kendisinden uzun kızlara çok yakın durmuyorlar ve zaten kafalarında bu olaya şans tanımıyorlar oysa benim gördüğüm kadarıyla uzun boylu kızların çoğunda boy takıntısı olmuyor.
Kısa boylu kızların çoğunda ise uzun boy takıntısı var denilebilir ve hal böyle olunca erkek tercih edebileceği alternatifi de elinden kaçırmış oluyor hele de bir de kısa boylu birisi tarafından boyu yüzünden reddedilirse daha da büyük bir problem haline geliyor yani bu bile bana bakmadı o zaman kimse bana bakmaz algısı oluyor kafasında.
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
basketbol oynayan bir arkadasım 162 kaslı bir erkekle bilek güreşi yaptı ve yendi. cocuk zaten bozuldu birde kısa boylu erkek nekadar kaslı olursa olsun yenemez beni falan dedi
0|0
0|0
Spiderlord | Aile & Toplum konusunda 519 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
12Kısa boylu kızların çoğunda ise uzun boy takıntısı var denilebilir ve hal böyle olunca erkek tercih edebileceği alternatifi de elinden kaçırmış oluyor hele de bir de kısa boylu birisi tarafından boyu yüzünden reddedilirse daha da büyük bir problem haline geliyor yani bu bile bana bakmadı o zaman kimse bana bakmaz algısı oluyor kafasında.