YasayanAydinlik | Aile & Toplum konusunda 467 görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
İmanın şartlarından biri zaten ahiret gününe iman etmek bir Müslüman ahiret yok diyorsa dinden çıkar zaten Varsayalım ki ölümden sonra hayat yok ne olmuş! İslam kötü birşey emretmiyorki Zina etmeyin diyor yalan söylemeyin diyor hak yemeyin diyor fakirlere sadaka verin diyor kötülükten uzak durun diyor bunlar zaten doğru ahlaklı bir insan olmanın kurallarından bir kaçı İslamın emirlerine uyunca güzel temiz bir insan oluyorsun bunun ne kötü yanı varki?
0|1
0|0
K__Li1983 | Aile & Toplum konusunda 773 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Cennet ve cehennem olmadığı kesin de ama hayat var tabi..
Yani bizi bu dünyada yaratıp ‘şöyle olacaksın, böyle olacaksın yoksa böyle yakarım, şöyle yakarım. Akıllı olursan da şunları şunları yaparım’ demesi manipüle etmeye girer, mazoşizme girer. Ben çok daha yüce anlayışlı ve sevgi olduğuna inanıyorum yaratıcının.
Bu dünya bir imtihan bir eğitim yeri.. Burda insanlar eğitim alır ve Cennete layık bir kıymet alır.. Bazıları ise bu eğitimi ya reddeder ya da başarısız olur tembelliğinden..
Bunun mazoşistlikle uzaktan yakından alakası yoktur.. O (c. c.) her türlü çirkin yakıştırmalardan münezzehtir..
Ona bu yakıştırmayı yapmak, kişinin kendi eksikliğidir
þórtaclausa | Aile & Toplum konusunda 602 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Ne olursa olsun velevki varsa diye bakmak mantıklı galiba yani En kötü ihtimal diyelim tabii ki ayette de geçtiği gibi biz başıboş bırakilmadik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
111Varsayalım ki ölümden sonra hayat yok ne olmuş!
İslam kötü birşey emretmiyorki
Zina etmeyin diyor yalan söylemeyin diyor hak yemeyin diyor fakirlere sadaka verin diyor kötülükten uzak durun diyor bunlar zaten doğru ahlaklı bir insan olmanın kurallarından bir kaçı İslamın emirlerine uyunca güzel temiz bir insan oluyorsun bunun ne kötü yanı varki?
Kesin mi :) nasıl eminsin?
Allah’ın o kadar egolu mazoşist manipülatör olduğuna inanmıyorum 😄
Ne alaka? Açar mısın?
Yani bizi bu dünyada yaratıp ‘şöyle olacaksın, böyle olacaksın yoksa böyle yakarım, şöyle yakarım. Akıllı olursan da şunları şunları yaparım’ demesi manipüle etmeye girer, mazoşizme girer.
Ben çok daha yüce anlayışlı ve sevgi olduğuna inanıyorum yaratıcının.
Şöyle tarif edeyim:
Bu dünya bir imtihan bir eğitim yeri..
Burda insanlar eğitim alır ve Cennete layık bir kıymet alır..
Bazıları ise bu eğitimi ya reddeder ya da başarısız olur tembelliğinden..
Bunun mazoşistlikle uzaktan yakından alakası yoktur..
O (c. c.) her türlü çirkin yakıştırmalardan münezzehtir..
Ona bu yakıştırmayı yapmak, kişinin kendi eksikliğidir