Holaa🎈 Leydi is centilmenler! Siz kendi aramızda ne konuştuğunuzu biliyorsunuz ama birazda elalem ne der ona bakalım mı? Sizde ne konuştuğunuzu yazın aaaa bizde öğrenelim. 😀
Kişiye ve yaş gurubuna göre değişir bence eskiden su çocuk bu çocuk konuşurduk şimdi kendi çocuklarımızı finans durumu iş güç eş dost hayal hedef konuşuyoruz Asil erkekler aralarında ne konuşuyor onu merak ediyorum Keske bu soruyu sadece kadınlar icin sormasaydın 🤣
ta00ta | Aile & Toplum konusunda 629 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Herkes onu bunu çekiştirdiğimizi ve dedikodu yaptığımızı düşünüyor. Bu durumda ya ben ve çevremdeki hemcinslerim kadın grubuna girmiyoruz, ya da kadınların konuştukları gerçekten bunlar değil. Biz genelde yapacağımız ve yaptığımız şeylerden bahsederiz, konu nereye çekerse artık. Misal en son 5 kişi bir araya gelmiştik ve konuştuğumuz şey müzik dersi ve notalardı. 🙄
0|1
0|0
Alphonse55 | Aile & Toplum konusunda 1b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Gıybet çekemiyorlar bizi, kıskanıyorlar bizi, deliriyorlar sevdikçe seni, sen de, inanıp "ma" da bunlara, yorma güzel kalbini, dedim işte, adı üstünde hepsi GIYBET.
0|1
0|0
FragileDreams | Aile & Toplum konusunda 405 görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Erkekler arasında konuşulan konular genelde kızlar ve spor olduğu için kızlardada durum çok farklılık göstermiyormuş. Bunu yakın bir kız arkadaşımdan öğrendim. Bir araya geldiklerinde konu erkekler, giyim, moda, güzellik vs oluyormuş.
0|1
0|0
semxsem | Aile & Toplum konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Resim enteresanmış ne alaka lakin sevdim Ne konuşurrr eşleri ya da sevgilileri parçalarlar oradan giyim kuşam makyaj işleri ardından ebeveynlerinden dem vururlar filan 😃
0|0
0|0
tarlabaşıperisi | Aile & Toplum konusunda 172 görüş paylaştı.
Bilge
2 ay
Ben ve arkadaş grubum her konu hakkında konuşuyoruz yani konu sınırı yok , konu konuyu açıyor. 7/24 dedikodu yapanlar da var 😄 kişiden kişiye değişiyor bu yüzden
0|1
0|0
Sitare_ | Aile & Toplum konusunda 326 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Valla kiminle konuştuğuma bağlı 😂 Herkesle muhabbet ayrı ilerliyor. Biri ile ortak yaşantımı biri ile gıybet biri...
0|1
0|1
DreamWhileAwake | Aile & Toplum konusunda 601 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Her şeyden bahsederiz ya. Gıybetten kıyafete, kitaptan takıya, müzikten filme kadar her şeyi konuşuruz.
O yollu bunu yapmış, bu şırpıntı şunu yapmış bla bla
2|1
0|0
SenacCc | Aile & Toplum konusunda 291 görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Neler neler konusuluyor konuşulmadik konu yok🤷🏻♀️💃🏻
0|1
0|0
яüүαмsı | Aile & Toplum konusunda 121 görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
A den Z ye herşey sınır yok 😂😂 bir an da dedikodu yaparken aynı zamanda nerede ne indirim var onu konuşurlar mesela sonra saçları makyajları sevgilileri eşleri kaynanalari arkadaşları magazini hayatı vs vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
129Asil erkekler aralarında ne konuşuyor onu merak ediyorum Keske bu soruyu sadece kadınlar icin sormasaydın 🤣
Erkekler, kendi aralarında ne konuşur? ↗
🤣🤣🤣tişkür ettim efenim
Bunu yakın bir kız arkadaşımdan öğrendim.
Bir araya geldiklerinde konu erkekler, giyim, moda, güzellik vs oluyormuş.
Ne konuşurrr eşleri ya da sevgilileri parçalarlar oradan giyim kuşam makyaj işleri ardından ebeveynlerinden dem vururlar filan 😃
Herkesle muhabbet ayrı ilerliyor.
Biri ile ortak yaşantımı biri ile gıybet biri...
ee nasılmış? anlatsana biras...🎈💕