eşit haklar derler ama her alanda kendilerine ayrımcılık beklerler :D adamın biri 3 ay evli kalmış 11 senedir nafaka ödüyor, birde ''ödeyecek tabii'' diyorlar. Süresiz nafaka nedir ya, valla akıllanmaz bu üllke
Nafaka ödeyecek, eski eşinin sağlığı yerinde değil çalışmıyorsa, ortada çocukları varsa kaçıp gitmek adiliktir. Ama bunlar yoksa, kadın ayakları ustundeyse tabi orası değişir
Feministlerin ortak özellikleri işi tekele indirdiğin zaman nafaka ödenmesini doğru bulmuyorum bla bla bla derler ama hepsi de nafaka alıyor. Hatta kocası aldattığı için ayrılıyorsa daha fazlasını da almaya çalışıyorlar. Evet feministler böyledir 😀
0|0
1|0
Karrizmatik | Aile & Toplum konusunda 666 görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Kadın aldatıyor kocasını Boşanma oluyorKocasından nafaka talep ediyor kadınŞu rezalete. bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34ama erkek parasına muhtaç değiliz, edebiyatı yapıyosunuz :D
Tabiki değiliz. Sağlıklı ve çalışıyorsa neden olsun? Çocuk varsa elbette adam olup çocuğuna destek olacak anne hastaysa çalışamıyor ise
m.yeniakit.com.tr/.../...kadina-nafaka-605532.html
Kadın erkek demeden, ortada çocuk varsa veya eşin sağlığı yerinde değilse nafaka ödenir. Kim hataliysa da bu değişir iyi olmuş
@Karrizmatik akitte okumazsın ya
Hepsi kadınlara takmış gerçekten yazık cjeldmeoxkdosod
Hadi buna da gülelim :D
www.hurriyet.com.tr/.../aldatan-kadin-sayisi-patladi-7139457
Kadın düşmanlığını başka yerde yap gereksiz
@Karrizmatik cidden laf mı anlatıyorsun , anlamayacaklar ki :=)
tamam susun bildirim geliyor,
Olması gerekeni yazdım kiminin hoşuna kiminin zoruna. Çocuk varsa benim için önemli, kadın erkek fark etmez arkadaş yardimlasicak. Sen de sussan bi
@deliimin reis bunlar çicek. Sulama işini sana devrediyorum. Uzat hortumu, sula
Ya sus gorusumden bir yürü git enayi
konu kilit. yemek yicem
Seni toprağa çam diker gibi dikerim. Küçük Çam seni
Olmayan beyninle laf yapma kudurmaya devam et it. Yazma
Höst mel'un.
Abdest al gel.
Ya aptal yazma lan yazmaaa
Bildirim geliyor sus
aynen sen şimdi avukatsındır şaşırmam, bu sitede avukat, hakim, savcı, mitçi, cia, fbı her şey var :D
Ben fbi ajanı olayım o zaman. Çok seçenek varmış karar veremedim
öyledir, bu site normal değil, herkes çok rütbeli :D
Boşanma oluyorKocasından nafaka talep ediyor kadınŞu rezalete. bak