Sosyal medyalar paylaşım delisi oldu peki sizin duygu düşünceleriniz nedir?
Kurallara uyuyor musunuz?
Yasaklar gelmeli mi?
Kesinlikle katılıyorum.
Bu zamnda bile avmde masalar kaldırılınca yerde yemek yiyenler vardı. Bu tarz insanlar varken bu virüs gitmez.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol! Ne alaka ya
Grip, kanser vs. Onlar ne diye var bu da onun gibi bir hastalik fakat ilacı yok.
Küçük şehirden kastınsa Uşaklıyım. Burası küçük denilebilir bir şehir. Vakalar çok kötü durumda.
Kesinlikle ama başlamaz yani türkiye devlet başkanları utanmasa
Normal yaşantıya dönecek.
Şaka gibi 10 ile akşam 8 arası kısıtlama getirdi.
Herkes devletin parası yok diyor.
Bu devlet var ya ne kirli cıkıdır.
Kirli çıkı olsa bile o kadar insana yetecek durum olduğunu sanmıyorum herkese maaş vermesi gerekecek geçimlerini sürdürmesi için bankalarla anlaşması gerekecek erteleme yapmaları için faturalar da düzenleme gerekecek sonra insanlar geçen yasaklar da olduğu gibi yine mağdur olacaklar çünkü işletme sahiplerinin de iş yapamayacağını ama çalışanlarının maaşının belli bir yüzdesini karşılamak zorunda olduğunu düşünmek lazım faturalar ertelencek yasak sonrası çift fatura gelcek yine mağdur olacaklar marketler de bakkallarda yeterli stok olması gerekecek ama işletme sahiplerin de stok alcak para olmıcak kredi ertelemesi sonrası çift ödeme gerekecek ya da vade uzayacak ülke geliri bu sırada olmayacak çünkü işletme geliri olmayacak vs vs vs çook fazla etken var yani basit değil diye düşünüyorum
Olur tabi
Almeida ile ingiltereli
Almeda ile arnavut oluyorum.
1 harf nelere kadir.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş