Resmini paylaştığım kız... Lösemiden aramızdan ayrıldı. Önce hasta olduğunu öğrendi ama yüzü daima güldü. Sosyal medyada bununla savaştı. Sonra birgün bacağının alınması gerektiğini öğrendi ve alındıda. 😞 ama o gülmeyi ve savaşmayı bırakmadı. Belki hayat savaşını kaybetti ama yüzü daima güldü. 😢🙁 Peki siz onun kadar güçlü müsünüz? Acılarınıza rağmen hala gülebiliyor musunuz? Mekanın cennet olsun gülen ve güzel kadın.. 😪😪
Ahh ah biz gülsek ne yazar onların gülmek içinden güzel yüreklerinden gelyor gönlü güzel insanlar işte tüm acıları kaldırıyor biz ise ota mota nazlanıyoruz
0|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Wierdo | Aile & Toplum konusunda 767 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Allah rahmet eylesin, başıma gelenle baş etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama şükür konusunda eksikliklerim var
Yani çok şükür bu kadar ciddi bir sağlık sorunum olmadı ama benim de ciddi sağlık sorunlarım vardı ve hep gülümsedim, ne kadar dimdik olursam o kadar iyi dedim acımı içime gömdüm. Geçti mi derseniz hayır acım ilk günki gibi taze sadece gömdüm. Hep gülümseyeceğim de 💪🏻
Mekani cennet olsun cok guclu ve hayat enerjisi cok guzel birisiydi kendisini takip ettigim kadariyla. Birtakim seylerin pozitif tarafindan bakmayi ogrendim ondan. Cevabim Evet acilarima ragmen gulebiliyorum.
0|1
0|0
Bıkmışcivciv | Aile & Toplum konusunda 171 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Şükür böyle hastaliklar başıma gelmedi fakat yinede böyle gülemiyorum. Ayyüce çok güçlü bir kızdı nolursa olsun yaşama sevinci mücadelesi vardı. Hayat hic âdil degil malasef 😔
0|1
0|0
Sorucannn | Aile & Toplum konusunda 323 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Her şeye rağmen hala gülebiliyorum. Belki de gülmeme engel olan acılar yaşamamışımdır. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun böyle insanlara karşı ayrı hayranım
Rabbım tüm hastalarımıza Șafi adıyla şifa versin. 🙏 Umarim dünyada hiç hastalık, kötülük ve açlık kalmaz herkes iyi sağlıklı mutlu ve huzurlu olur. Tek dileğim bu. Bu dileğimle hayvan dostlarım da dahildir.
0|1
0|0
LovecezaM | Aile & Toplum konusunda 623 görüş paylaştı.
Bırakın polyannaciligi. Kiz gülumsemese nolacakti, daha çabuk kotulesecekti. Gerçeği görmemek,120km hızda gözleri kapalı gitmek. Gulumsemelik bir hayatta değiliz. Ha gülmek gerek, o ayrı.
Ms26Ms | Aile & Toplum konusunda 307 görüş paylaştı.
En İyi Kız Görüşleri