Annemle dün evde temizlik yüzünden kavga ettik bana vurunca sinirden kendimi tutamadım suratına yumruk attım gözü morarmış ya çok pişmanım 😭😭 nasıl gönlünü alabilirim sizce dünden beri benimle konuşmuyor?
Güncellemeler:
1 ay
Moralim çok bozuk arkadaşlar ne yapmam lazım sizce zamana mı bırakmam lazım yoksa
1 ay
Şimdi diceksiniz baban bişey yapmadımı annemle babam ayrı zaten ben annemle yaşıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
116Biliyorum ama sinir işte ya 😭😭 nasıl gönlünü alabilirim sence hiç uykum yok bunalımdan
mümkünse uyu ve bi daha asla uyanma
Ben yardım istiyorum senin söylediğin lafa bak ya iyi değilim ben şu an birisine ihtiyacım var
iyi olma zaten
Ben diyorum ki o anki sinirden oldu daha ne diyim ben ya
bu senin karaktersiz oluşunu değiştiren bi sebep değil
şu an konumuz bu değil ama abi ya lütfen ne yapabilirim sence yapsam affetmiyor
Çok sinirlendim sana sürün
Sana noluyor ya ben tavsiye ver diyorum sen sürün diyorsun
Ne trolü ya işim gücüm yok bi trol kaldı zaten ya dün temizlik yaparken anneme ben temizlik yapmıycam dedim oda yap dedi bende yapmıycam dedim öyle uzadı sonra bana vurunca kendimi tutamadım yumruk attım ama varya keşke ölsem de bu pişmanlığı yaşamasam iyi değilim çünkü
Keşke trol olsa dün temizlik yaparken oldu inanmazsan sana kalmış illa napmam lazım ki
İçten ozür dile, sevdiği seyleri yap. Ama ona olan davranışlarını uzun vadede duzeltmen lazım. Çok üzüldüm ya.
Keşke elim kırılsaydı
Ya işte sinirden ya Allah benim belamı versin varya yemek yiyemiyorum ya bunalımdan
Kardeşim ne kadar sinir olursan ol annen o senin bide kızdığın şey temizlik gerekirse kafanda 3saat dırdır yapsin yinede onun istediğini yap allah aşkına başına bi iş gelse ilk annen koşar canını verir bunlari unutma hiçbirşey yapmasa bile seni büyütmüş koca adam etmis gözüne yumruk at die mi
Git özürdile ellerini öp ne diyorsa yap affetir kendini uzak durma ona
Zaten affeder merak etme anneler çocuklarını affeder ama sen yaptığın hatayi unutma annene bundan sonra öyle davran
Tamam deniycem çünkü artık dayanamıyorum buna buraya zaten dün sorucaktım linç yerim diye korktum bugün dayanamadım sordum ne yapmam lazım diye inşallah affeder ama çok zor
Anneler çocuklarının her zaman yaninda olur bedenen olmasa bile allah korusun ölse bile kalben yanimizdadir ağlamak için utanma ve iyi davran annene günümüz gençleri gibi olma büyüyünce daha iyi anlicaksin eminim değerini
Çok üzüldüm annene
Yalvar yakar affettir kendini yoksa bu vicdansızlıkla yaşayamazsın
Aynen
Şöyle diyim elimden gelse annemin yüzünün fotosunu çekip atardım ama şu an sanki yabancıymışım gibi davranıyor
🥺🥺
Keyfimden olmadı ki bu o anki sinirden oldu bu dünden beri sanki ben yabancıymışım gibi davranıyor
Hak ediyorsun.
özür dile
ben konuşayım
Abi ya şöyle oldu evde temizlik yapıyorduk annemle ben anneme dedim ki ben yoruldum yapamam sen yap dedim oda dediki hayır dedi zaten bi iş yapmıyorsun bari evi temizle dedi bende yapmıycam dedim öyle uzadı sonra annem bana vurunca kendime hakkim olamadım Allah'ım ya ben naptım abi Allah için yardım et
yazık sende yardım et
kaç yaşında annen
Haklısın abi ya eğer affederse hep yardım edicem
Annem 39 yaşında
gençmiş
Evet bende 19 yaşındayım
iyi
annen çalışıyormu
Evet dün izin almıştı ama
ev işleri yetişemiyor
Nasıl oldu annen
şu an fena değil
Abi bu arada teşekkür ederim tek iyi davranan sensin
rica ederim
evlimi annen
Hayır bekar
iyi..
bekarlık da zordur
Yo aslında annem böyle daha rahat
anladım
neden
Evli olduğu zamanlar rahat olamıyordu şimdi kafasına göre takılıyor hani bekar ya o yüzden
bende bekarım