Kaynanası sağolsun gezmeler doyamadı. Kızının çoğu bir komşusu dan, çocuk Anne annesine, oda anlama bulaştırmış. Kaynana şu an yoğun bakımda, ablam da ailesi ile evde karantinaya alınmıştı, test pozitif çıktığı için 15 gün daha kalacak, akşam #covid19 ilaçları gelecek ablama. Evdekilere söylemeyeceğiz, ama ben duygularımı saklayamıyorum, moralim de çok bozuk ne yapacağım şimdi 😟😭
Güncellemeler:
1 ay
Kaynana kızına gitmiş, kızı çocuğu ve eşi taşıyıcı ama onlar negatif. Yaşadıkları bina da karantina altındaymış LÜTFEN AİLE ZİYARETİ YAPMAYIN #EVDEKAL oturum oturduğunuz yerde 😒
stoper91 | Aile & Toplum konusunda 53 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Ilaclari kullandimi? Favicovir diye bir ilac verdiler bugun bana ve kalp ritim bozuklugu var bende ablan nasil atlatti gun gun anlatabilirmisin belki bende atlatma asamasindayimdir
Evet ilaçları kullandığı ilaçları mutlaka kullanmalısın reçetede ki talimatlara göre. Biraz nefes darlığı olmuştu ateş kemik ağrısı vs vardı. İlaçları bitmiş daha iyiyim diyor
Şu an hafif nefes darligim var bogulcak gibi oluyorum bir de pskolejikte etkiliyor tabi ilaci kullanmak ve kullanmamak icinde tereddutte kalmistim kalp ritim bozuklugum var diye ama kullanmam gerekiyormus bir de sizden ricam ben cumartesi gunu cok kotu olmustum yprgunluk halsizlik ates 37 lerde bas agrisi sirt agrisi ama simdi hic biri hemen hemen yok atlatmismiyimdir yoksa daha agir surec olurmu?
Ablamda da nefes darlığı sorun olmuştu eşi ambulans çağırmış, doktorun dediğine göre hastalığın 6 7 ve 8 günlerinde nefes darlığı oluşuyormuş iyileşme sürecine girildiği için. Ama aynı sonuçlar herkese farklı farklı olabilir saniyeni de ilaçlarını kullanmaya devam et, çok fazla daraldığında ambulans ambulans çağırabilirsiniz, evde iseniz hastahaneye götürüyorlar ama evde kalmak bence daha iyi
Nefes darligim oluyor ara ara onun fisinda goguste baski bir de bas agrisi ve grip gibiyim umarim bende atlatma asamasindayimdir henuz ilaca baslamadim ama
Çok gemiş olsun, inşallah atlatırsın. Bir sorum olacak; Filyasyon ekibi ilaç vermiş ablam dün ki belirtiler var diye dediğin de. Bugün de iyiyim ilaçları almadım, kötüleşirsem alacağım dedi, ben sabah başlaması gerektiğini, kötü olmasını beklememesini söyledim. Sen ilaçları iyi olsan da ilaçları kullandın mı? Yoksa gereksiz mi buldun, ne yapmalıyız bu konuda çok uzun oldu ama benim için önemli
Ben hiç ilaç kullanmadım. İlaçlar kalp krizine neden oluyor çünkü hafif atlatıyorum ben ablamda iki gün kullandı sonra bıraktı. Kendini iyi hissediyorsa tabiki kullanmasın ama meyveyi vitamini eksik etmesin kendinden
Ablam da öyle demişti, beyin de hasar bırakıyormuş malesef. Hafta sonu yemek götüreceğim zaten, bol bol da meyve alırım, ya inşallah sen de iyi olursun. Burada arada görüyordum seni ama hiç iletişime geçemedik kısmet bu güneymiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
102Yorumu begenecegine yardimci olsan cok makbule gecer Şu an yeni pozitif bir vakayim
Evet ilaçları kullandığı ilaçları mutlaka kullanmalısın reçetede ki talimatlara göre. Biraz nefes darlığı olmuştu ateş kemik ağrısı vs vardı. İlaçları bitmiş daha iyiyim diyor
Verilen ilaçları kullan ve mutlaka izole bir hayat sür, odanı bol bol havalandır. Umarım bir an önce iyileşirsin
Şu an hafif nefes darligim var bogulcak gibi oluyorum bir de pskolejikte etkiliyor tabi ilaci kullanmak ve kullanmamak icinde tereddutte kalmistim kalp ritim bozuklugum var diye ama kullanmam gerekiyormus bir de sizden ricam ben cumartesi gunu cok kotu olmustum yprgunluk halsizlik ates 37 lerde bas agrisi sirt agrisi ama simdi hic biri hemen hemen yok atlatmismiyimdir yoksa daha agir surec olurmu?
Ablamda da nefes darlığı sorun olmuştu eşi ambulans çağırmış, doktorun dediğine göre hastalığın 6 7 ve 8 günlerinde nefes darlığı oluşuyormuş iyileşme sürecine girildiği için. Ama aynı sonuçlar herkese farklı farklı olabilir saniyeni de ilaçlarını kullanmaya devam et, çok fazla daraldığında ambulans ambulans çağırabilirsiniz, evde iseniz hastahaneye götürüyorlar ama evde kalmak bence daha iyi
Nefes darligim oluyor ara ara onun fisinda goguste baski bir de bas agrisi ve grip gibiyim umarim bende atlatma asamasindayimdir henuz ilaca baslamadim ama
İlaca başlamazsan atamazsın, o riski göze almalısınız iyileşmek istiyorsan
Yok baslicam kesinlikle
Ablanin ne kronik rahatssizligi vardi?
Herhangi bir rahatsızlığın olup olmadığını bilmiyorum
Anladim tesekkur ederim sagolasin
Rica ederim Allah şifa versin
Çok gemiş olsun, inşallah atlatırsın. Bir sorum olacak; Filyasyon ekibi ilaç vermiş ablam dün ki belirtiler var diye dediğin de. Bugün de iyiyim ilaçları almadım, kötüleşirsem alacağım dedi, ben sabah başlaması gerektiğini, kötü olmasını beklememesini söyledim. Sen ilaçları iyi olsan da ilaçları kullandın mı? Yoksa gereksiz mi buldun, ne yapmalıyız bu konuda çok uzun oldu ama benim için önemli
Ben hiç ilaç kullanmadım. İlaçlar kalp krizine neden oluyor çünkü hafif atlatıyorum ben ablamda iki gün kullandı sonra bıraktı. Kendini iyi hissediyorsa tabiki kullanmasın ama meyveyi vitamini eksik etmesin kendinden
Ablam da öyle demişti, beyin de hasar bırakıyormuş malesef. Hafta sonu yemek götüreceğim zaten, bol bol da meyve alırım, ya inşallah sen de iyi olursun. Burada arada görüyordum seni ama hiç iletişime geçemedik kısmet bu güneymiş
Ablam test oldu ve negatif çıktı
🙏🙏🙏
Mesaj atamadım, Allah herkese nasip etsin, inşallah herkes bir an önce sağlığına kavuşur
Bunu ister istemez dışarıya bir şekilde yansitacaksin sonuçta ablan.
Kendini rahat bırak derim.🙃
Kendimden geçtim, ailem öğrenirse çok üzülürler zaten kronik rahatsızlıkları var
Anladım. Umarım iyileşir yapacak pek birşey yok gibi.😕
Evet dua etmekten başka hiçbir şey yok
Aynen.
Ah bu laf anlamayan büyükler...
İlaç alınca düzelir diye umut ediyorum
En geç 10 güne iyileşiyorlar merak etme
İnşallah güzel haberlerini alırız
Ablan iyi olacak merak etme iyi düşün ve güçlü ol🙏
İnşallah düzelir çok kötü oldum
Amin inşallah 🙏🏻 en son konuştuğum da iyiydi, belirtiler vardı dün dedi ve bugün iyiyimiş bakalım neler olacak
Çok şükür ağır değilmiş, gözler boğaz da bazen yanma ve kemik ağrısı varmış arada
Edicem
Amin inşallah 🙏🏻
Annem panik atak, Babam yüksek tansiyon hastası söyleyelim de evde delirsinler 😟
Teşekkürler
Sağ ol, inşallah geçer 😕