BALAT34 | Aile & Toplum konusunda 454 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Ablanın erkeklerle kendi içinde barışması için , bir köprü görevi görmekte bir seçenek. Ama sen işin kolayına kaçmışsın. Ayrıca ablan feminist değil , kalbi çok kırılmış ya da kadınların gördüğü muameleye karşı aşırı duyarlı ve kafası karışmış durumda.
0|1
0|0
Soran
1 ay
Kalbi kırık falan değil evli nasıl evli bende anlamıyorum ama
Demek ki bilmediğin şeyler var. Sen şunu diyebilir misin mesela? ''benim kimsenin bilmediği bir derdim ya da takıntım yok '' ? Bence mümkün değil. Her insanın içinde içine sinmeyen , aklını kurcalayan ve haliyle ruh haline yansıyan ufakta olsa bir derdi , bir yutkunamadığı mevzu vardır.
Feministlerin gercek yuzu adli video. Hmmm. Bide kadinlara yapilan taciz tecavuz ve siddet adli videoyu izle istersen. ya da namus es baski adli videoyu Kafa kesen islam cihatcilarini gercek islam bu demek gibi bisey oldu seninkisi dostum Birileri erkek dusmani. Birileriyse kadin hakki savunucusu. Ki dogru olmasa da erkek dusmani irkci bir kadina dahi saygim var. Ezildigi dunyada cinsiyet irkcisi da olsa eyvallah derim
Feministlik erkek düşmanlığı değil cahil olmayın ya bende feministim evet ama feminislik erkek kadın eşitliği demektir erkek düşmanı değilim
Soran
1 ay
Peki neden bütün feminist sayfalarda erkek düşmanlığı yapılıyor feminizmin ne olduğunu biliyorum ama feministler erkek düşmanı ve ahlaksızlıkları savunuyor
1. Ahlaksızlık diye yaptın kavramlar erkekler içinde geçerli 2. Feministliğin anlamını bilmeyen cahillere anlatacak lafım yok 3. Söyledim gibi feministlik erkek düşmanlığı değil 4. Hümanist biriyim insanları insan olduğu için sever ve hayatlarına saygı duyarım kimin ne ahlaksızlık yaptıhı kimseyi ilgilendirmez sen yapma başkasından sorumlu değilsin herkes bir birey
babadolulu | Aile & Toplum konusunda 2b görüş paylaştı.
olsun oğlum. ablana karşı bu kadar gururlu olma. ablan sonuçta. bu dediklerimi başbaşa yap tabiki. başka kimseler olmasın çevrenizde. acındır kendini. ona onun şefkatine ihtiyacın olduğunu hissettir. rezil de olmazsın. yap bunu.
sen beni dinle. dediğimi yap. bir süre sonra ablan da vicdanının sesini dinleyip sana karşı yumuşayacaktır. ah ah keşke benim de ablam olsaydı. onun ayaklarının altına paspas olurdum.
Soran
1 ay
Tavsiyelerin için teşekkür ama bunu yapacağım konusunda söz veremem bakacam
Avukatbb | Aile & Toplum konusunda 92 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Boşver salla ablandır sonuçta ayıp
0|0
0|0
Soran
1 ay
Hayır opmaz erkek düşmanı ablamda olsa konuşmam
Daiask23 | Aile & Toplum konusunda 652 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Doktora gitse aklı başına gelir aslında kanka
0|1
1|0
Soran
1 ay
Aynen götürmek lazım ablam evli birde o adamın yerinde olsam direk bosanma davası açarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
68Kalbi kırık falan değil evli nasıl evli bende anlamıyorum ama
Belki evliliğiyle ilgili bilmediğin sorunları vardır. Bilemezsin. Olaylara yüzeysel bakıp net bir sonuç elde etmek yanılgıdan ibarettir.
Olabilir ama sanmam çünkü eşi tam kılıbık ablamın bir bakışıyla adam yerinden kalkıyor o
Emin ol bu bir kadını çok mutlu mesut eden bir şey değil. Biraz daha derine in yargılama sen.
Bunun için erkek düşmanı olamaz kabul edilecek birşey değil
Demek ki bilmediğin şeyler var. Sen şunu diyebilir misin mesela? ''benim kimsenin bilmediği bir derdim ya da takıntım yok '' ? Bence mümkün değil. Her insanın içinde içine sinmeyen , aklını kurcalayan ve haliyle ruh haline yansıyan ufakta olsa bir derdi , bir yutkunamadığı mevzu vardır.
Asıl ben ondan utanıyorum ailemizin yüz karası
Kadın düşmanı ne alaka günümüz feministleri kadının yüz karası
Neden peki. Sence ablanin kendi hakkini istemesi abes mi
Ayrica abla bu. Anne gibi. Naparsa yapsin yaninda olmalisin. Heleki hak mucadelesinde. Uzucu. Umarim aydinlanirsin yakinda ablani daha da uzmeden
Kendi hakkını istemiyor erkekliği pasifleştirmek istiyor ben buna geçit vermem eğer feminizmi destekliyorsan senin erkekliğine yazıklar olsun derim
Neden ki
Feminizmin gerçek yüzünü araştır derim
Kadin haklarini savunan erkeklerle esit yasama hakkini isteyen kisilere feminist deniyor. Napiyorlar ki gercek yuzu o diyorsun.
Onlar feminist görünümlü feminazi
Onlar kim dostum anlayamiyorum seni ben. Ablan napiyor ki cinsiyet irkcisi olmus.
Bu konuyu iyi bir araştır derim şu an müsait degilim musait olunca bazı videolar gönderecem izleyebilirsin
Tabi olur.
Ama her fikrin fanatigi isin cilkini cikaran kisileri olur. Bunu ele alip hepten yok saymamani tavsiye ederim
Link atmaya xper yetmiyor youtubeda feministlerin gerçek yüzü diye bir video var ilişki rehberim adlı kanalda o videoyu izle
Feministlerin gercek yuzu adli video. Hmmm.
Bide kadinlara yapilan taciz tecavuz ve siddet adli videoyu izle istersen. ya da namus es baski adli videoyu
Kafa kesen islam cihatcilarini gercek islam bu demek gibi bisey oldu seninkisi dostum
Birileri erkek dusmani. Birileriyse kadin hakki savunucusu.
Ki dogru olmasa da erkek dusmani irkci bir kadina dahi saygim var. Ezildigi dunyada cinsiyet irkcisi da olsa eyvallah derim
Videoyu izlemeni tavsiye ederim
Tamam
Bende dediklerimi anlamani tavsiye ederim
FEMİNİSTLİK ERKEK DÜŞMANLIĞI DEĞIL.
Niye sendemi feminist erkek düşmanısın
Feministlik erkek düşmanlığı değil cahil olmayın ya bende feministim evet ama feminislik erkek kadın eşitliği demektir erkek düşmanı değilim
Peki neden bütün feminist sayfalarda erkek düşmanlığı yapılıyor feminizmin ne olduğunu biliyorum ama feministler erkek düşmanı ve ahlaksızlıkları savunuyor
1. Ahlaksızlık diye yaptın kavramlar erkekler içinde geçerli
2. Feministliğin anlamını bilmeyen cahillere anlatacak lafım yok
3. Söyledim gibi feministlik erkek düşmanlığı değil
4. Hümanist biriyim insanları insan olduğu için sever ve hayatlarına saygı duyarım kimin ne ahlaksızlık yaptıhı kimseyi ilgilendirmez sen yapma başkasından sorumlu değilsin herkes bir birey
Aramız pek iyi değildi
senden kaç yaş büyük ki ablan
4 yaş var aramızda
onunla uzun bir sohbet et. de ki; ben senin öz kardeşinim, ben sana naptım ki, neden beni sevmiyorsun de. gerekirse 1 2 gözyaşı da dök.
Değmez
olsun oğlum. ablana karşı bu kadar gururlu olma. ablan sonuçta. bu dediklerimi başbaşa yap tabiki. başka kimseler olmasın çevrenizde. acındır kendini. ona onun şefkatine ihtiyacın olduğunu hissettir. rezil de olmazsın. yap bunu.
gerekirse ablanın ayağını öp
Abi iyi hoşta ablam diye niye böyle şeyler yapmam gerek anlamadım onu tek meziyeti ablam olması başkada birşey yok
sen beni dinle. dediğimi yap. bir süre sonra ablan da vicdanının sesini dinleyip sana karşı yumuşayacaktır. ah ah keşke benim de ablam olsaydı. onun ayaklarının altına paspas olurdum.
Tavsiyelerin için teşekkür ama bunu yapacağım konusunda söz veremem bakacam
Hayır opmaz erkek düşmanı ablamda olsa konuşmam
Aynen götürmek lazım ablam evli birde o adamın yerinde olsam direk bosanma davası açarım
Kadınlar şiddet yüzünden ya da baskı yüzünden hep kafasında farklı çareler arar
Çok kötü bir durum çok
Neden ki. Okudun mu anlamani bu kadar korkuyorsun cesur sey :)
Senin kadar olamam ama
Kadin olduren erkeklere tesekur mu etsin ne bekliyordun
Bunun asıl amacını çok iyi biliyorum bunları bahane ederek erkekleri küçük görmek kadını üstün kılmak