Bakmazlar çünkü özgüvenli görünümlü Özgüvensiz eziklerdir onlar güzellik göreceli bir kavramdır bunu unutmamak gerekir
Soran
2 ay
Aynen ya mesela bugun 2 kız vardı yuzlerinin cogunlugu burundan olusuyor zaten burunlarina kadar takmamislardi maskeyi neyse bana bakti tipe bak cok cirkin dedi bnde yuzunun yuzde 80 i burundan olusan sen mi soyluyorsun bunu dedim gittim yoldaydim ve tanimiyordum 2 sini de
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
2 ay
Normalde kimseyle dalga gecmem ama insan bir donup aynaya bakacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
312Bazen yolda giderken tanımadıgım insanlar bile laf soyluyor dısarı falan cıkmak bile istemiyorum
Bence abartıyorsun ve yalan söylüyorsun, yolda giderken kimse tanımadığı bir insanın tipiyle alay etmez
Ya bugun 2 kız dedi ben de cevap verdim susup kaldılar
İyi de bunun benim cirkinligimle ne alakası var
işte kendi içsel sıkıntılarını sana yansıtıyor
Bi de bunu yapanlar da kızlar neyse ki cevaplarini verdim
bilirim kızlar arasındaki çekememezliği. var öyle kızlar. normal bir insan öyle şeyler yapmaz zaten
Ya kendi tiplerine bakmıyorlar benimle dalga geciyorlar
Bakmazlar çünkü özgüvenli görünümlü Özgüvensiz eziklerdir onlar güzellik göreceli bir kavramdır bunu unutmamak gerekir
Aynen ya mesela bugun 2 kız vardı yuzlerinin cogunlugu burundan olusuyor zaten burunlarina kadar takmamislardi maskeyi neyse bana bakti tipe bak cok cirkin dedi bnde yuzunun yuzde 80 i burundan olusan sen mi soyluyorsun bunu dedim gittim yoldaydim ve tanimiyordum 2 sini de
Normalde kimseyle dalga gecmem ama insan bir donup aynaya bakacak
Evet o yüzden saygıdan terbiyeden nasibini almamış egoları tavan yapmış cahil ve eziklerden uzak durmakta fayda var
Önemli olan senin onlara aldırış etmemen.
2 kız dedi zaten
Kızlar güzel olan kişiye de çirkin der kiskanclar çünkü
Donup aynaya bakmıyorlar ki
Boşver sen onların senin yüzünü görmedim ama yine de çirkin olsan bile bu birşeyi değiştirmez yani hakaret yemeyi haketmiyorsun
Niye ki
Kızım her insanın güzel bir yanı vardır
Bakımlı olunca guzelim bakımsz olunca cirkin :))
Bakımsız herkes öyle gözükür demek ki güzelsin bak
170
Boy iyiymiş tipe önem vermeyen biri bulur olur biter dert etme kimse manken değil
Fizigim iyi ya sıkıntı yok zaten
O zaman dediğim gibi fiziğe önem veren birine önem vercen