Malum 25 Kasım yaklaşıyor, her 25 kasım yaklaştığında bir kadın olarak soluma bir ağrı girer. Son dönemlerde kadına şiddet yine bir hayli çoğaldı, pırıl pırıl insanları gözümüzün önünde kaybediyoruz, bir cana karşılık 5 yıl ceza çeken kansızlar var olduğu sürece bu acıyı yaşamaya devam edeceğiz ne yazık ki, keşke elimde bir sihirli değnek olsa hepsini teker teker yok etsem diyorum bazen. Bağırıyoruz olmuyor, adalet istiyoruz yine olmuyor ama yine de umudumuzu yitirmiyoruz. Mücadele ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. #istanbulsözleşmesigelsin
TheLostBoy | Aile & Toplum konusunda 408 görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Kadina ve erkege karşı her turlu siddete karşıyım. kiniyorum. ama kadinlarin bazılarının şiddete zemin hazırladığını düşünüyorum. siddet uygulayan erkegi affetmeyin. kendinizi sevin. Ve düğün yaparken erkegib ustune yıkıp maddiyat altinda ezmeyin. Bu durumda erkek sizi parayla satın almış gibi düşünüyor. Ve de bir bakima kadınlar başlık parasi gibi bir sürü sey istemis oluyor bu zihniyetlerden kurtulun.
Çok geçmiş olsun, umarım en yakında zamanda gördüğün bu muameleden kurtulursun. Gerekli yerlere başvur ve asla ümidini yitirme. Davandan vazgeçme lütfen.
Keşke şiddetsiz bir dünya var olabilse... Şiddetin ilerideki boyutu o kadar artacak ki. 0-6 yaş aralığında beyin, gelişimini tamamlamadığı için o yaşta maruz kalınan şiddet görüntüleri beyinde kalıcı oluyor ve ileride şiddet yanlısı olma, öfke kontrolünü sağlayamam gibi durumlar kaçınılmaz oluyor. Çocukları sussun diye eline telefon veren ebeveynler, şiddet ve mafya içerikli dizilere çocuklarını maruz bırakan aileler bizim için daha da kötü bir dünya oluşturuyorlar.
En İyi Erkek Görüşü