Kampa gidiyorum, Decathlon çadır alan var mı? Tavsiye eder misiniz?

bu kadar heyecan yapma yiğidim biz her hafta sonu yapıyoruz asıl sorun tuvalet ve banyo gideceğin yer ormansa bir de Akdeniz Ege bölgesiyse ilk bahar böcekleri sinekleri büyük sorun denize yakınsa da yengeçlerden korun malzeme çok önemli değil en kötü çadır da olur sen yiyecek içecek ateş çakı tahra balta tulum antibiyotik ağrı kesici ateş düşürücü sirke bunları düşün önce
decathlon ben kullandim cok memnunum en min.150 cm olmali
yani kisi basi 50 , cm uyurken debelenme:) mesafesi var ama bu olcu yeter rahat rahat yukseklik ise sizin maddi gucununzle dogru orantili
Kamp yapacaklar için Decathlon çadır uygun fiyatları ile kampçıların tercih ettiği bir ürün olarak öne çıkıyor. Dekatlon çadır hakkında geniş bilgi, yorum ve fiyatlara Dekatlon çadır sayfasından ulaşablirisniz. QUECHUA, FORCLAZ ve SIMOND markalarının bulunduğu sayfa gayet doyurucu yorumlar ile size yetecektir. Doğayla iç içe günler geçirmeniz dileğiyle...
Decathlon dan al bence kaliteli güzel yani sigara içerken çadırlara giriyorduk çekirdek çıtlatıp forum İstanbul'da beğendim 😂
Var aldım ben çokta memnunum 50 litre mor olan renkten
Pardon çanta sandım çadırlarının alt kısmı biraz ince ama sadece yazın kullanıcam dersen ideal ben husky kullanıyorum memnunum
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Decathlon markaları genelde kalitelidir çadırlarını da baya incelemiştim bence kaliteli ama ben genelde Husky çadır kullandığım için onu deneme şansım olmadı. Arkadaşlarım beğenerek kullandıklarını söylüyorlar. İlk başlangıç için alıp deneyebilirsiniz ama tek kişilik değil de en az iki kişilik olanı tercih edin derim.:)
black fresh 3 seconds var size uygun olabili mad kesin alman lazım daha rahat olsun istersen şişme yataklar var içine göre uygun oluyor onlarda da alabilirsin birde özel bir pompası var yatağı şişirmek için ondanda alabilirsiniz. uyku tulumunu yüksek derecelerde seçmenizi tavsiye ederim mesela ortam -4 derece ise -10 luk uyku tulumu almanızı tercih ederim fakat biraz paraya kıyayım derseniz de tavsiye edeceğim husky marka çadır ve uyku tulumudur en ucuzda tekzen. com adresinde bulabilirsiniz fakat decathlon a nazaran biraz fiyatlıdır. Başka sorunuz olursa yazarım iyi tatiller
Bana 2 kişilik çadır çok küçük geliyor rahat uyuyamıyorum ama hepiniz kadınsanız normalde 4 kişilik çadırda 3 kişi bir zor olur ama yapabilirsiniz herhalde vahşi doğada hayatta kalmak hele ilk seferinde zordur göreceksin
decathlon' satıcıdır. marka değil çadır marka ve kalitesi önemli
3 kişi 5-7 m2 olmalı kumaş sugezirmez ve kalın olmalı ateşse dayanıklı olmalı uzun kalınacaksa onunde gölgelik olmalı altında koruyucu brandası olmalı
Ilk drneyimin icin Decatlondan alman mantikli ayrica urunleri hem. kaliteli hem. uygun fiyatli ama daha ve çok çok kaliteli Outdoor ekipmanlar almak istiyorsan İstanbul da isen bircok Outdoor magaza var
Decathlon iyidir çadır almadım ama sattıkları markalar orta seviye için yeterli.
aldım oradan gayet kullanışlı çadır bide ızgara takımı al oradan oda iyidir
Kamp mı :( yok ki çevremde kamp seven... ama çadırdan çok yatacağın yerin konforu ve akşam için ışık kaynağını çöz derim
Almadım ama cok güzel ordaki cadırlar ben begeniyorum
5 saniyelikleri tavsiye derim. İlk kez katkarken biraz zorlanabilirsiniz ancak sonrası çok pratik.
Evet gayet kaliteli! Keşke şu an imkanım olsa elektrik ve telefonun çekmedigi bir yerde kamp kurup kafami dinlesem.
O yerde hersey var knk almadım ama geçen gittiğimde dalgıc kıyafetinden tut ok yay bile vardı hsjds
Camprail die bir grup var face de ve tecrubeli kampcilari var. Onlar daha cok yardimci olur bence
git git filmelerde kampa gidenlerin sonu noluyo
Beni de götür ben size çadır yaparım.
Çadır markalarına bak satıcı markalarına degıl
Dikkat edin ayilat parcalmasin cadiri :)
Pahalı olan her zaman iyidir
Aldim
hiç kamp yapmadım
En İyi Erkek Görüşleri