Bir gün Isparta'ya giderken, in cin top oynayan saçma sapan bir yola girmiştik. Çok karanlıktı ve hiçbir şey görünmüyordu. Normalde yollarda uyuyan ben, korkudan gözümü bile kırpmamıştım.😅
Doğu Karadeniz turunda Zigana Tüneli'nin ortasında otobüs bozulmuştu. Yol gidiş geliş toplam 2 şerit ve emniyet şeridi yok. Arkadan hizla gelen arabalar otobüse çarpmamak için son anda durabiliyordu. 1-2 tanesi ani bir refleksle sola kırdı ve karşıdan karşıya gelen arabayla kafa kafaya çarpışmaktan son anda kurtuldu. Kaza olmaması büyük tesadüf. Herkes birbirine mal mal bakarken yolcu olmama rağmen şoför ve rehber ile birlikte aşağı indim ve bari arkadan gelen araçları uyaralım demiştim. Pisi pisine ölüp gidecekti birileri. Aynı turda bir de Batum'da Özbek bir çift kaybolmuştu ve onları bulmaya çalışmıştık 😄
Bulundu bulundu 😄 Yemek molasinda kimseye haber vermeden kafalarına göre dolaşmaya çıkmışlar, kimse de farketmemiş. 1 saatten fazla aradık ama. Kesin yurtdışına kaçmak için gelmişlerdi, fırsat bulunca firar ettiler diye düşünmüştük 😁
Ahaha Şimdi hatırladım yine o turda Gürcistan'a geçerken nişanlı bir çiftten erkeği gözaltına almışlardı. Sonradan asker kaçağı olduğunu öğrendik. Baya maceralı turdu ama çok güzeldi 😁
ta00ta | Tatil & Seyahat konusunda 87 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Otobüs ile Türkiyeden geri dönüyordum. Sınırda pasaport kontrolü için durduk. Gümrük polisi gelip 3-5 kez pasaportumu istedi, verdim. Ve tüm yolculara “onu bana vermezseniz buradan gidemesiniz” dedi. Başta şakaya vurdum ama otobüs x-raye alındı, en az 3 saat boş yere bekletildik. İki de bir gelip beni lafa tutuyordu, nerede yaşadığımı neler yaptığımı... yolcular bir ara artık “verelim de kurtulalım” kafasına girdiler. Sonrasından artık mecbur, bıraktı bizi. Eve gittiğimde pasaportumu açtım ve içine numarasını bırakmıştı. Baya enteresandı.
Öyleydi ne yazık ki. Herkes beni kötü belledi en kötüsü de buydu. 🥲 Ama geçti gitti, sağlık olsun.
çarliabiniz | Tatil & Seyahat konusunda 79 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Acemi birliğinin dağıtım izniyle galiba yıl 2017. Memleketime gelmiştim. Özlemiştim tabi kokusunu falan. Antalya merkezde ilk okul arkadaşım vardı gel bende kal iki gün dedi onu da görme ve Antalyi gezme bahanesi ile otogardan bilet aldım Antalyaya geçmek için. Akşam karanlığı idi otobüsler arada durdurulur arama yapılır ya. Polis otobüsü durdurdu herkesten kimlik istiyor bende de izin belgesi askeri kimlik falan var. Sıra bana geldi polis benim yanıma yaklaştı ben tam kimliği de uzatacam tatlı çocuk sen vermesen de olur canım demez mi oha ne oluyor falan dedim polis erkek kilolu birseydi gbt kontrolü yapıldı birini indirdiler asker kaçağıymis galiba sonra otobüs devam etti 😄😄
Barcelona’da bir diskotekten çıkmıştım yıllar önce Arabayla diğer düz kutuya gidiyordum yol istiyordunuz bilmiyordum yanımda olan arkadaşlar yol tarif ederken kendimizi bir sokağın başında bulduk ve bu sokağın başında bir daldık aman tanrım şok şok şok oldum sağlı solu sokakta kadınlar kimileri çırılçıplak kimileri üst kısımları açık Bunun gibi şeyler beklemediğim bir şey olduğu için gülerek hatırlıyorum sonra neyseki diskoyu bulduk ve eylendik. Öyle bir güzel anımız oldu yani.
Buna benzer bir olayda komik diye söylüyorum Barcelona’da deniz kıyısına gidiyordum arabayla sahil kordonunu da aman tanrım birine göreyim adamın biri ellili yaşlarında çırılçıplak güpegündüz yolda yürüyor ve kimse umurunda değil kimse müdahale etmiyor. Sonra bu konuyu araştırınca öğrendim ki bazı insanlarda hastalıktan dolayı sıkıntılar doğuyormuş bu vesileyle de çırılçıplak soyunarak geziyolarmış
2012’de araba ile almanyadan türkiye ye geliyorduk, cok kötü bir cukurdan gectik ve 2günlük yolu 2 hafta da bitirdik, kötü tarafi ise o cukuru bilerek kazmalariydi, insanlarin tekeri patlasin ki cukuru kazanlar arabayi tamir edip daha cok para kazansinlar🤦🏻♀️, mantiga bak. Daha sonra 2 günde bir teker patlamaya basliyordu (tam bilmiyorum ama birsey bozulmustu arabada, oyüzden). Varana kadar 3cesit Hotel‘de kalmak zorunda kaldik. Tatil yapa yapa türkiyeye vardik. Güzel bir ani oldu😅😅.
Kominikeysinn | Tatil & Seyahat konusunda 53 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
18 yaşıma girdiğim günlerdi. Ehliyeti almıştım. 3 arkadaş Tekirdaga gidelim dedik bi aksam. Navigasyonlar pek kullanilmiyodu tabi. Orman yoluna girmisiz. 5 10 km gittik. Dikenli teller yolumuzu kapatti. Fabrikaydi. Her taraf köpek vb. Işık yok farlar zayıf. Her yer Çamur.. U Dönüşü çok zor dar bi yer... Off ne korkmustuk😂😂
Babam annemi beni ve kardeşimi götürmüşdü. İstediğimiz yere 10 metre kala araba bozuldu. Geri gelirken de babamın yeni karısı ve sülalesi yanımızdan geçti. Saçma sapan şeyler😂
Tefix53_ | Tatil & Seyahat konusunda 86 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
1 kere otostop maceram olmuştu gerçi otostopta denmez ama otobüsten inince sigara verdiğim adam kamp alanına kadar götürmüştü beni ve arkadaşlarımı yaşımızı sorduktan ooo eşim de çok sever o yaşta ki gençleri demişti ölüm sessizliğini o zaman öğrendim ben sfsa
İlk gece uzun yol yolculuğum çok tuhaftı. Otoyolların gece hayatı beni büyülemişti. Bir de araçlar hep konvoy gidiyorlardı. Çünkü yollar o kadar ıssız dı ki biirne bir şey olursa diğeri müdahale etsin diye.
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
şehirlerarası otobüsün şoförü gazete okuyordu sabah en önde oturuyordum. Siz verin ben okurum demiştim
erkeksihayvan | Tatil & Seyahat konusunda 126 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Yanımda oturan çocuğun ablası, o deli uyur diye yer değiştirip yanıma oturdu. 6 saat boyunca muhabbet sohbet, telefon kurcalama, saçları sevme, kafasını koyup uyuma falan baya sevgili gibiydik.
1|1
0|0
AtomunÇekirdeği | Tatil & Seyahat konusunda 153 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Sedan arabayla başladığımı yolculuğum... Hacbek olarak bitirmem dışında bir problem olmadı bugüne kadar :)
En İyi Erkek Görüşü