Yerleşme ve iş bakımından hangi şehirde yaşanır sizce (İstanbul-Ankara dışında)(her bütçeye uygun)? Sebep belirtir misiniz?
12
0
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Saglamkoc | Tatil & Seyahat konusunda 69 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Bu sorunuza cevap verebilmek için öncelikle sizin eğitim durumunuz ve mesleğinizi bilmek lazım. Bunun yanı sıra kaç kişi yaşayacağınızı da öğrenmek faydalı olacaktır. Bu şekilde sağlıklı bir yorum yapabilirim.
Antalya derim daha önce yaşadım birincisi sebze meyve gibi ürünlerin yetiştiği bölge olduğu için fiyatlar gayet makul ev kiraları çok merkezi olmazsa uygun havası suyu güzel deprem olasılığı düşük kaya üzerine kurulmuş bir şehir doğası harika deniz zaten demeye gerek yok tek sorunu yazın fazla sıcak
AaronBenElijah | Tatil & Seyahat konusunda 168 görüş paylaştı.
Master
1 ay
İzmiri tavsiye ederim bu şehirden 6 defa kaçtım tekrar geri döndüm dayanamadım İzmir gerçekten sadece bir şehir değil yaşam tarzıdır. her ilçesi farklı bir bütçeye sahip her yer ilçede birbirine yakın ulaşım açısından olsun merkez olsun Canlı ve güzel bir şehir tavsiye ederim.
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Yerleşme ve iş bakımından hangi şehirde yaşanır sizce (İstanbul-Ankara dışında)(her bütçeye uygun)? Sebep belirtir misiniz?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş