Evinizden en uzak nereye gittiniz :) Seyahatiniz kaç saat sürmüştü?
39
31
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
biradetmehmet | Tatil & Seyahat konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Uzak değil ama milletin amerikaya gittiğinden daha uzun bir yolculuk eskiden yol yoktu otobüs yoktu Cumartesi sabah denizliden bindik ankaraya geldik pazar günü pazar günü aksama. kadar. terminalde otobüs aradık en son bir erzurum arabasında yer bulduk tokat niksar da indik pazartesi sabah ordan bi tanıdık vardı onun arabasıyla ordu ya köye. geçtik 60 saat falan saka gibi simdi ki gençler çok sansli
Londra’ya gitmiştim.4-4buçuk saat sürmüştü galiba çok sıkılmıştım. Bulutların üstünden gidiyorduk her yer günlük güneşlikti tabi. Bulutların altına indik aman allahım nasıl yağmur yağıyor. Benim için çok ilginç bir deneyim olmuştu. Tabi bulutların arasından geçmek de çok güzeldi 😋
Türkiye içerisinde herhangi bir şehre seyehat edebilirim. Genelde tatile giderken seyehat ettim üniversite için gidiş gelişleri saymazsak En uzun 14-15 saat seyehat ama artık uçak dışında pek vasıta kullanmam
@naples-04-34-56 Désolé mon français est vraiment nul doğru mu ondan bile emin değilim :) uzun zaman oldu konuşmayalı
onur26vw | Tatil & Seyahat konusunda 1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
2007'de Nevşehir'e gitmiştim. 7,5 saat sürdü. 1 gece kaldım, dönerken otobüs hararet yaptı. Kırıkkale'ye polis evine gittim. Ertesi gün ilk defa Ankara 'ya gittim. Akşam üzeri Eskişehir'e döndüm.
Orta okul da gittiğimiz seyahatlar sayılıyorsa İstanbul arasi kutahya,çanakkale, ankaraya gittim gidiş o gidiş okul bittikden sonra zaten bir yere gidemedim 😅
0|0
0|0
tastycock | Tatil & Seyahat konusunda 93 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Yurt içi arabayla Ankara-siirt 14 saatte gitmiştim. Yurt dışına ise Hongkong İstabluk uçuşu 15,5 saat, bir defa da İstanbul Los angeles uçuşu 13 saat sürmüştü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş