Çorum u beğenmemistim eşim askerdeydi acemilik bitince törene gitmiştik. Yanında kalmistim bir gün izni vardı gezmistik epey bizim köy gibi geldi ya çok zevksiz bı meydanı vardı ordan ibaretti sanki 😂
Henüz birçok şehre gitme imkanım olmadı. Fakat Karaman'ı sevemedim pek. Sosyal hayat bir hayli kısıtlı, sinemaya ya da bir avm dahi yok. Oldukça sinir bozucu bir durum bu.
Yanlış hatırlamıyorsam ısparta Türkiye'nin en temiz şehri seçilmişti ve birkaç ay önce şarki karaağaç Kızıldağ milli parkına gitmiştim gerçek anlamda oksijenin tadına varıyorsunuz
Ben antalya Ankara İstanbul İzmir gibi büyük şehilerdede bulundum ve ıspartayı hiçbir yere değişmem sakin huzurlu güsel yer seviyorum ben şehrimi küçük olmasınıda seviyorum evet çok seçiliyordu yaşanabilir sehir diye
Aynen dediğin gibi bende büyük şehirlerin çoğunu gezdim en güzeli yine konyam çok büyük olduğu için insan dağılımı da çok iyi trafik yok herkes kendi halinde 😂
Benimde yok ama harbi madem vereceksek doğdudan bi ili verelimde onların olsun valla bu işin sonunda aramızdan ayrılmaları varsa ben razıyım değilse her yanı saracaklar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1820Şanlıurfa
Bursa ( gezilecek çok yer yok ama şehir olarak beğenmiyorum bursayı. Tam öğrenci sehiri.)
32 senedir Adana’da yim bize korkunc gelmiyor hic ☺️ ama öyle bir önyargı var çoğu kesimden
Isparta mı berbat?
İnsanları yani
Sana öyle gelmiştir ben seviyorum memleketimi.
Yanlış hatırlamıyorsam ısparta Türkiye'nin en temiz şehri seçilmişti ve birkaç ay önce şarki karaağaç Kızıldağ milli parkına gitmiştim gerçek anlamda oksijenin tadına varıyorsunuz
Ben antalya Ankara İstanbul İzmir gibi büyük şehilerdede bulundum ve ıspartayı hiçbir yere değişmem sakin huzurlu güsel yer seviyorum ben şehrimi küçük olmasınıda seviyorum evet çok seçiliyordu yaşanabilir sehir diye
Aynen dediğin gibi bende büyük şehirlerin çoğunu gezdim en güzeli yine konyam çok büyük olduğu için insan dağılımı da çok iyi trafik yok herkes kendi halinde 😂
Amman ıspartada trafik artıyo nefret ediyorum 😄
Konya'da istesek de artmıyor daha bi on yıl gider böyle 😂
Sizin orası ülke falan kadar oldupu için normaldir 😄
Kulu var mesela Ankara 'ya bizden daha yakın ama Konya'nın Aksaray var Afyon'a yakın ama bizim 😂 eskiden Aksaray Karaman falanda bize aitmiş 😂
Birde en sevdiğim dümdüz gram engebe yok 😂
Evet öyle bişeyler duydum bence orayı suriye yapalım suriyelileri orda toplayalım en temizi
Aman aman uzak dursunlar bizden onlara karşı ne sevgim ne saygım var çok pis küfrediyorm
Benimde yok ama harbi madem vereceksek doğdudan bi ili verelimde onların olsun valla bu işin sonunda aramızdan ayrılmaları varsa ben razıyım değilse her yanı saracaklar
Biz niye veriyoz kendi topraklarına gitsin koduğumun gebeşleri
Keşke nerde o günler... Aga kendileri çoğaldıkları yetmiyo ilerde birde melezleşecex çok fena snsn
Ba o konu en zoruma gidiyor kendi içlerinde çoğaldkları yetmiyor bizim insanımıza da bulaşıyorlar
Ülkeyi boh götürüyor bu zamandan sonrada telafisi yok bu hataların
Bencede çare atom bombası
Aynen en temizi bi koycan ortadan tertemiz vernel beyaz ışıltısı gibi
Çok doğru dedin benim rahat olmadığım yerde kimse istirahat edemez 😂
Aaa pardon ben en sevdiğiniz diye okudummm