Sakıp Sabancı dünyanın sayılı zenginlerinden birisi ama oğlunun hastalığı varmis çocuk patates püresi dışında bir yemek yiyemiyordu alsaydı parayla huzuru o satın alirdi. Adam oğlu icin servetini sererdi ayaklarina ama huzur saadet parayla olmuyor maalesef..
majestetuncay | Tatil & Seyahat konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
maalesef olmadı..
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Yerine göre.. Para elbette yaşamak için en gerekli araçtır, hatta günümüzde amaç haline geldiği de doğrudur... yeterli paran varsa birtakım sıkıntıları çekmezsin, fazla paran varsa bazı imkanlardan daha çok faydalanabilirsin, satın almak istediğin şeyleri alabilirsin bu şekilde mutlu olabilirsin ama sağlık getirmez, aşk getirmez, huzur getirmez ve kalıcı mutluluk hiçbir zaman getirmez..
Parayla sadet olmaz demisler. Parayla bir yere kadar mutlu olabilirsin maddi tum ihtiyaclarini karsiladiktan sonraki mutluluk gecici ama manevi seyleri sadece insan insana verebilir bunuda para soz konusu olmaksizin yaparlar.Çok para biriktirecegine degerli arkadas biriktirmeli insan bence. Cevabim HAYIR 😊😊
0|1
0|0
handee_e | Tatil & Seyahat konusunda 62 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Erkek arkadaşımı seviyorum ve o beni mutlu hissetiriyor.
araba var çok bir sorun olmuyor. uzak görünüyor ama 1.5km bir yol var buradan sahile. zaten satılığa koydum evi, satıp biraz daha güneye inicez. muğla, bodrum falan. bir aklımızda büyükada'da veya heybeliden alalım diyor. bilmiyorum bakıcaz bişeyler :D ama biraz daha güneye inersek denize 0 alırız.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş