Spor yapmayı hayat felsefesi edinmiş 7 ünlü içinde favoriniz hangisi?

Burada bahsetmiş olduğunuz isimlerden ben sadece yaygın bir şekilde spor yaparken ekranlarda Ebru Şallıyı gördüm. O yüzden Ebru demek istiyorum. Ama vücutlarını beğeniyor muyum derseniz çok fazla zayıflar onun haricinde sıkı ve pürüzsüzler.
Ay bildirimlerde sürekli çıkıyor kafayi yiycem. Ilgilenmiyorum.. bu ne ya. S. ke s. ke açtırıyorsunuz her seferinde. Oyladım yine bildirim geldi. Yeter be.
Bunların içinde en iddalısı ve hayat felsefi haline getirmiş ve buişi seven ebru şallı var onunda yanlışı kemik gibi olması kadın biraz dolgun olmalı o işi beceremedi buda
en iyi fizikte bunların içinde eda taşpınarda.
Saka mi yapiyo millet ya. Ebru salli demis. Ebru sallinin vucudu fitness veya pilates vucudu mu? Burdaki diger seceneklerden hangisi birak profesyonelligi amator duzeyin ustune cikacak vucud? Hicbiri şıkkı koysaydin keske ...
@SarısınaLacivertt. d burdakiler herhangi bir sporcu vucuduna sahipci deegil. Kendilerini fitnessci ve pilates egitmeni olarak tanittiklari icin oyle dedim
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben de bu soruyu arıyordum. Aralarında fiziğini en beğendiğim ırmak ünal ve ebru şallıdır. Spor yapıyor mu bilmiyorum ama doğa rutkayın da fiziğini beğenirim.
Ebru Şallı dışında profesyönel anlamda örnek olan yok orada; en iyisi o.
Eda Taşpınar ise hakikaten her anlamda berbat biri; ne sporu ne modası, saçmalıklarla dolu bir çizgide. En vasatı ise o.
Hepsinin vücudu çok iyi fakat profesyonellik devreye girerse Ebru Şallı. Diğer seçenekler amatör kalıyor.
Ezgi Mola daha düne kadar şişman biçimsiz bir kadındı şimdi sporcu mu oldu birden bire Elçin Sangu da spor yapıyorsa boşa yapıyor sporla gelişmiş şekillenmiş hiçbir yeri yok vücudunda ebru şallı Burcu Esmersoy Berrak Tüzünataç bunların herşekilde spor yaptıkları görülüyor. Berrak Tüzünataç seçtim
ezgi mola tabiki benim gibi rahat guzel cabukkk etkileye bilen bir bakisiyla eglenceliii
Yumuşacık bir vücudu olduğu kesin. Ne kadar spor yapsa da çok çekici bir vücudu var.
ben karın kası istiyorum ve kolumdaki kastan da kurtulmak istiyorum yardım etcek var mı
Kol egzersizleri yapıp kası yayabilirsin bu daha güzel görünüm sağlar karın kası için koşu ve mekik şart
Berrak Tüzünataç çok fit bir kadın. Ne yapıyorsa çok doğru yapıyor.
Bnde duzenli spora gidiyorum ramazan oldugu icin ara verdim bunlar gibi fit olmak istiyorum
Benim favorim her zaman gigi biliyorsunuz :(( bunlar içinde tercih yapamadım
Spor yaptığını bilmiyordum. Fit olmasına Şaşmamalı. Ayrıca güzelliğiyle de Büyüleyen bir kadın.
Ezgi Mola dışındakiler samimi gelmiyor.
*Gecen bol olsun.*
Elçin sangu hem oyunculuğu hem de sporuyla severek takip ettiğim bir insan
Kadın olsam kesin lezbiyen olurdum..
Berrak tüzünataç.
hepsi bir birinden güzel şıklar. normalde hiçbir şıkkı ayırmam. öylesi elçin sanguyu seçtim
En sevdiğim kız kiralık aşk oyuncusu Defne yani elçin sangu
Ezgi mola ne ya? 80 tane ameliyat oldu la kilo vericem diye:))
Şimdi bu arkadaşın ne özelliği var da bana bildirim olarak geliyor sorusu? Takip etmem birşey yapmam?
Hiçbiri. Shakira.
Ebru şallı en profesyonel , en aşık ise ırmak ünal sanırım instagramda takip ediyorum.
En İyi Kız Görüşleri