Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel #deprem sonrası yardım istedi! Ünlü sporcuların yardım istekleri daha etkili olur mu?

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in #deprem sonrası yardım çığlığı. pic.twitter.com/YRMZvuHzL0
— Neden TT oldu? (@nedenttoldu) February 6, 2023
Ünlülerin tabiki etkisi büyük olur.. Hayran kitlesi var ve sevdikleri için herkes dikkat kesiliyor.. Evet şu an sadece ünlülere dikkat ediliyor demek yanlis olur, ama ünlülerin de ciddi bı katkısı olduğunu düşünüyorum. Hatay da hâlâ yardım bekleyen arkadaşlarım var, açlar ve susuzlar. Üstüne enkaz altındalar, yanında ölenleri var ama hâlâ yaşamaya çalışıyorlar.. 26 saattir yardım bekliyorlar. Sadece onlar değil ne yazikki, henüz hiç ulaşım sağlanamayan çok sayıda kurtarılmayı bekleyen can var. Elimizden gelen tüm desteği veriyoruz şimdilik. Kuruş hesabı yapmadan herkesin destek olması lazım diye düşünüyorum.. Deprem bölgesinde yaşıyoruz ve zaten bugün olmasa bir gün yakalanıcaz.
Allah tüm Türkiye'nin yardımcısı olsun 🥺
Umarım🥺
Teşekkür ederim 🖤
Volkan'a ayı derdik ama meğer yufka gibi bir kalbi varmış dağ gibi adam hiç tanımadığı insanlar için hüngür hüngür ağladı helal olsun adam gibi adammış, sahada olan sahada kalıyormuş cidden ben elimden gelen maddi desteği yaptım 3-5 demeden herkes yapsın bence damlaya damlaya göl olur
Cevap
22Cevap
Ya sadece ünlülerin değil herkesin yardım isteği etkili olur dakikalar geçtikçe yardım Tweetleri görüyorum hala Twitterde yapacak birşeyde gelmiyor elimden, AFAD dense gereksiz insanların eğlencesi sohbeti yüzünden şebekeler tıklım olmuş durumda kimse ulaşamıyor. Selalar desek saçma sapan havada uçuşuyor enkaz altındaki insanlar ölüm fermanını dinliyor resmen. Ünlüler yardım isteyincede pek fayda olacağını sanmıyorum gerçekten çok üzülüyorlarsa hijyenik ped, gıda, battaniye göndersinler kamplara. Video atmakla yardım olmuyor.
Futbolcularımızın bazıları yurt dışında ünlü hal böyle olunca ses getirmesi açısından yardımların ivedilikle hız kazanması açısından tabii ki yardımı olur. Fakat bakıyorum da Volkan Demirel Arda Turan dışında yardim çağrısında bulunan futbolcu göremedim. Başımız sağ olsun geçmiş olsun Türkiye deyip geciştirmişler.
Umarım ben yanlış görmuşümdür.
Rabbım herkesin yardımcısı olsun.
şimdi bilip bilmeden atlamıyalım Hatay sınır bölgesinde ne sağdan ne soldan giriliyor. ön kısım havalimanı yollar çokmüş. otoyollar çökmüş.. kısaca yardım ve kurtarma giremiyor.. çaresizlik bu anlayın
@hcrn_gvn ablacım Allah aşkına niye böyle zorlu günlerde gelip böyle konuşuyorsunuz sanki devletten memnunuz da ben devleti savunmuyorum ben böyle bir zamanda birlik beraberlik şart diyorum
İnşallah öyle olur, görüntüler çok kötü. Allah yardımcıları olsun, ne kadar yardım edilse de böylesine yapılanma ile kurtarılma oranları çok düşük. Yine de daha fazla can kaybı olmaz inşallah, düşündükçe kötü hissediyorum.
Bu tür olaylarda, afetlerde kişi, ün, zengin, fakir gözetmemek lazım. Türk milletinin en güzel özelliğinden biriside böyle durumlarda tek yürek olabilmesi birlik ve beraberliğidir.
Sporcu ve siyasetçiler ülkenin önde gelen isimleri oldukları için daha geniş kitlelere hitap ederler. Bu yüzden bu yardım talebini doğru buluyorum.
Etkili olur inşallah. herkese geçmiş olsun. çok uzun sürdü sallantı. herkes çok etkilendi. hala haber alınamayan insanlar var inşallah iyi haber alırlar. Allah yar ve yardımcımız olsun.
İngilizce Çevirisi:
Help
Help
Use all your possibility send us
Same near cities like antalya
God help us
Etkileşimi daha kuvvetli olduğu için daha fazla insana ulaşır güvenilir biriyse de etkii olur
İnsanca bir davranış sergilemiş hepimizin yapması gerektiği gibi.
Empati yapma her şer de madem ki bir hayr var bu şerrin içindeki hayrı bil
Kış günü olması çok kötü oldu Allah yardımcımız olsun
Olabilme ihtimali var. El birliğiyle ne yapılsa kârdır. Allah yardim etsin, zor bir durum 😕
Bu görüntü beni mafetti ağlayan insan görünce dayanamiyom
Ünlülerin tabi sesi daha iyi duyulur. Hepimize geçmiş olsun.
Çok üzücü bir olay. ünlülerin yardım çağrısını halk daha çok dinliyor genelde.
Adana'da çalışmalar yolunda gitmiyor asiri yagis var
bu arkadas yardim istemese bile devlet gerekeni yapmayacak mi yapacak. kaynaklar bol
o kadar suriyeliye baktik kendi ulkemize mi yetemiyoruz.
Onlar zengin biz fakiriz onlar insandan bile zengin, sevenleri çok.
Neden Afad a ulaşılmıyor neden neden
Kafayı yicem burada
Ben değil akrabalarım enkaz altında kaldılar kurtulamıyorlar insanlar kendi başlarına imkanları yok
Sosyal medyam yok ama size atayım siz paylaşır mısınız?
Babaannemle dedem
Teşekkür ederim
İnşallah. Çok sağolun
En İyi Cevap